HISTÒRIA DEL FESTIVAL

Història del festival

El Festival Música a les vinyes és un esdeveniment cultural i artístic amb un llarg recorregut al nostre municipi. Per l’escenari de Torre-Ramona han pujat artistes de primer nivell; Maria del Mar Bonet, Bert van den Brink, Enrico Pieranunzi, Josemi Carmona, Marco Mezquida, Ignasi Terraza, Antonio Serrano, Albert Sanz, Pau Figueras, entre d’altres. Sempre amb l’objectiu en l’horitzó de premiar a l’espectador amb una programació de músics de qualitat.

El primer festival va tenir lloc a Subirats, l’any 2003, i des de les hores, s’ha celebrat cada mes de juliol. Són tretze les edicions complertes i aquest any es realitzarà una més. Any rere any, el Festival Música a les vinyes porta al Penedès, un cartell de músics de gran qualitat i posiciona el municipi dins del circuit de petits festivals de Catalunya.

L’Ajuntament de Subirats organitza el Festival Música a les vinyes amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, Productors de Vi i Cava de Subirats, l’Associació de Productors del Préssec d’Ordal, la Confraria del Cava Sant Sadurní, la pintora Cathrine Bergsrud i la Família Bori de Fortuny. Tots junts, treballem per situar el Festival Música a les vinyes, com un dels millors festivals d’estiu de petit format i de referència al Penedès.

El Festival Música a les Vinyes és un dels festivals d’estiu de petit format de referència al Penedès, un esdeveniment que acull a més de 400 espectadors de diferents parts de Catalunya i alguns de l’estranger. Any rere any, es reuneix un públic fidel, atrets per la singularitat del festival i la màgia d’un dels indrets més bonics i desconeguts del Penedès.