ESPAI DEL FESTIVAL

Presentació-concert del festival

Com a novetat, en l’edició del 2019 es realitzarà una presentació de la programació del festival amb un concert final a les vinyes. El primer celler de Subirats que acull la presentació-concert del festival és Llopart.

Llopart patrocina la presentació concert del festival. L’entorn immillorable del celler amb vistes al Castell de Subirats en primer pla i a Montserrat al fons, en un espai entre vinyes.  Un celler arrelat al municipi des de fa set-cents anys amb una tradició vitivinícola que es remunta al 1887.

L’acte presentació començarà a les 19.30h, una hora abans de l’inici del concert, amb una copa de benvinguda i presentació de la programació del XVI Festival de Música a les vinyes.

A les 20.30h, actuació d’Esteve Molero i Rai Castells.

A les 21.30h, cloenda de l’acte amb el maridatge de cava de Llopart i Préssec d’Ordal, acompanyat amb coca de forner.

Aforament:100 úniques places. L’acte té una durada de dues hores i mitja (presentació, concert i maridatge)

Espais del festival

El poble medieval de Torre-Ramona és, pel seu gran patrimoni arquitectònic i històric, el lloc ideal per celebrar un espectacle d’aquestes dimensions i característiques a Subirats.

Torre-Ramona és un dels nuclis històrics més desconeguts de Catalunya, i alhora, un autèntic conjunt monumental amb l’església romànica de Sant Joan Sesrovires, el palau gòtic-renaixentista que dóna nom al nucli i diferents edificis d’origen medieval, així com l’emblemàtica Confraria del Cava Sant Sadurní.

Els concerts es realitzen davant de la façana del Palau Gralla, imponent edifici del segle XVI, propietat de la família Bori de Fortuny, col·laboradors, des dels inicis amb el festival i grans amants de la bona música.