ESPAI DEL FESTIVAL

Presentació-concert del festival

Com a novetat, en l’edició del 2018 es realitzarà una presentació de la programació del festival amb un concert final a les vinyes. El primer celler de Subirats que acull la presentació-concert del festival és Bodegues Sumarroca,

Bodegues Sumarroca patrocina la presentació concert del festival. L’entorn immillorable de la Finca Molí Coloma, una preciosa masia del segle XV amb caves subterrànies i envoltada de vinya acollirà una nit especial.

L’acte presentació començarà a les 19.30h, una hora abans de l’inici del concert, amb una copa de benvinguda i presentació de la programació del XVI Festival de Música a les vinyes.

A les 20.30h, actuació del concert Trío Alabau – Bargadí – Garrofé que presenten de Vivaldi a  Keith Jarrett.

A les 21.30h, cloenda de l’acte amb el maridatge de cava de Bodegues Sumarroca i Préssec d’Ordal, acompanyat amb coca de forner.

Aforament:100 úniques places. L’acte té una durada de dues hores i mitja (presentació, concert i maridatge)

Espais del festival

El poble medieval de Torre-Ramona és, pel seu gran patrimoni arquitectònic i històric, el lloc ideal per celebrar un espectacle d’aquestes dimensions i característiques a Subirats.

Torre-Ramona és un dels nuclis històrics més desconeguts de Catalunya, i alhora, un autèntic conjunt monumental amb l’església romànica de Sant Joan Sesrovires, el palau gòtic-renaixentista que dóna nom al nucli i diferents edificis d’origen medieval, així com l’emblemàtica Confraria del Cava Sant Sadurní.

Els concerts es realitzen davant de la façana del Palau Gralla, imponent edifici del segle XVI, propietat de la família Bori de Fortuny, col·laboradors, des dels inicis amb el festival i grans amants de la bona música.