ESPAI DEL FESTIVAL

Presentació-concert del festival

Com a novetat, en l’edició del 2020 es realitzarà una presentació de la programació del festival amb un concert final a les vinyes. El tercer celler de Subirats que acullirà la presentació-concert del festival es presentarà en el mes de febrer, juntament amb la cartellera d’artistes d’aquest any.

Des de fa tres anys, els cellers de Subirats patrocinen la presentació concert del festival. L’entorn immillorable dels cellers amb vistes extraordinàries i espais entre vinyes únics són els llocs ideals per presentar el programa del festival i gaudir d’una nit d’estiu al Penedès.

L’acte presentació començarà a les 19.30h, una hora abans de l’inici del concert, amb una copa de benvinguda i presentació de la programació del XVIII Festival Música a les vinyes.

A les 20.30h, actuació.

A les 21.30h, cloenda de l’acte amb el maridatge.

Aforament: 100 úniques places. L’acte té una durada de dues hores i mitja (presentació, concert i maridatge)

Espais del festival

El poble medieval de Torre-Ramona és, pel seu gran patrimoni arquitectònic i històric, el lloc ideal per celebrar un espectacle d’aquestes dimensions i característiques a Subirats.

Torre-Ramona és un dels nuclis històrics més desconeguts de Catalunya, i alhora, un autèntic conjunt monumental amb l’església romànica de Sant Joan Sesrovires, el palau gòtic-renaixentista que dóna nom al nucli i diferents edificis d’origen medieval, així com l’emblemàtica Confraria del Cava Sant Sadurní.

Els concerts es realitzen davant de la façana del Palau Gralla, imponent edifici del segle XVI, propietat de la família Bori de Fortuny, col·laboradors, des dels inicis amb el festival i grans amants de la bona música.