ACTIVITATS COMPLEMENTARIES

Activitats complementàries

MARIDATGE “MÚSICA A LES VINYES”

Una de les singularitats del Festival Música a les vinyes, són les activitats complementàries. Després de l’actuació, al bell mig de Torre-Ramona, davant de la Confraria del Cava Sant Sadurní, s’ofereix el tradicional maridatge “Música a les vinyes” que consisteix en degustacions de cava dels cellers de Subirats participants, maridats amb préssec d’Ordal i acompanyats amb coca de forner.

Abans dels concerts, podeu visitar els cellers participants del festival. Els cellers de Subirats que col·laboren en el festival són: Albet i Noya; Can Bas Domini Vinícola; Cellers Carol Vallès; Finca Sabaté i Coca-Castellroig; Coma Romà; El Mas Ferrer; Cava Guilera; Llopart; Eudald Massana Noya; Fèlix Massana Ràfols; Cava Maspujadó; Rosell Mir; Sumarroca; Ventura Soler.

RUTA TORRE-RAMONA “SORPRENENT I MISTERIOSA”

Cada 2n diumenge de mes es realitza una visita guiada per gaudir de l’arquitectura i la història del poble medieval de Torre-Ramona i el Castell de Subirats, en acabar la visita guiada, s’oferirà una copa de cava. Col·labora la Família Bori de Fortuny,  Confraria del Cava Sant Sadurní i la pintora Cathrine Bergsrud.

Hora: 10.30 h Preu: 5€ Sortida: Torre-Ramona.
Informació i reserves: Oficina de Turisme de Subirats. Tel. 93 899 34 99. Cal fer reserva prèvia.

VISITA LA CASA-ESTUDI DE LA PINTURA CATHERINE BERGSRUD

Catherine Bergsrud, nascuda a Noruega i resident a Subirats, viu i treballa a Torre-Ramona, on té el seu estudi de pintura. Durant els dies de concert, pots gaudir d’una petita mostra de la seva obra a espai polivalent. Més informació al telèfon: 669 216 970.

ESPAI GASTRONÒMIC FESTIVAL MÚSICA A LES VINYES

Nou espai al poble de Torre-Ramona on poder degustar una copa de vi del celler patrocionador del festival amb una tapeta elaborada per melmelada de raïm Vinyet.

Menú FMV en horari especial, de 20h a 22h, on podreu degustar la cuina local abans de l’inici dels concerts. (Cal reserva prèvia)

Restaurants adherits al menú FMV:

Hotel – Restaurant Sol i Vi (Lavern) Tel. 93 899 32 04

COMPRAR ENTRADES