ACTIVITATS COMPLEMENTARIES

Activitats complementàries

GASTRONOMIA 

MARIDATGE “MÚSICA A LES VINYES”

Una de les singularitats del Festival Música a les vinyes, són les activitats complementàries. Després de l’actuació, al bell mig de Torre-Ramona, davant de la Confraria del Cava Sant Sadurní, s’ofereix el tradicional maridatge “Música a les vinyes” que consisteix en degustacions de cava dels cellers de Subirats participants, maridats amb préssec d’Ordal i acompanyats amb coca de forner.

Abans dels concerts, podeu visitar els cellers participants del festival. Els cellers de Subirats que col·laboren en el festival són: Albet i Noya; Can Bas Domini Vinícola; Cellers Carol Vallès; Sabaté i Coca; Coma Romà; El Mas Ferrer; Cava Guilera; Llopart; Eudald Massana Noya; Fèlix Massana Ràfols; Cava Maspujadó; Rosell Mir; Sumarroca; Ventura Soler, Covides, vinyes i cellers, Oliver Viticultors, Finca La Font de Juí.

ESPAI GASTRONÒMIC FESTIVAL MÚSICA A LES VINYES

Nou espai al poble de Torre-Ramona on poder degustar una copa de vi del celler patrocionador del festival amb una tapeta elaborada per melmelada de raïm Vinyet.

Menú FMV en horari especial, de 20h a 22h, on podreu degustar la cuina local abans de l’inici dels concerts. (Cal reserva prèvia)

Restaurants adherits al menú FMV:

Hotel – Restaurant Sol i Vi (Lavern) Tel. 93 899 32 04

Restaurant Mesón Suso (Urb. Casablanca) Tel. 93 891 27 53

CULTURA I PATRIMONI

RUTA TORRE-RAMONA “SORPRENENT I MISTERIOSA”

Cada 2n diumenge de mes es realitza una visita guiada per gaudir de l’arquitectura i la història del poble medieval de Torre-Ramona i el Castell de Subirats, en acabar la visita guiada, s’oferirà una copa de cava. Col·labora la Família Bori de Fortuny,  Confraria del Cava Sant Sadurní i la pintora Cathrine Bergsrud.

Hora: 10.30 h Preu: 5€ Sortida: Torre-Ramona.
Informació i reserves: Oficina de Turisme de Subirats. Tel. 93 899 34 99. Cal fer reserva prèvia.

VISITA COMBINADA TORRE-RAMONA SORPRENENT I MISTERIOSA AMB CAVA SUMARROCA

Podeu combinar la visita al poble medieval de Torre-Ramona amb el celler Bodegues Sumarroca, una experiència enoturística que marida molt bé amb els gustos i la cultura del cava.

Hora: 11 hores. Durada aproximada: 3 hores. Preu: 20 euros Sortida: Torre-Ramona

Informació i reserves: Oficina de Turisme de Subirats. Tel. 93 899 34 99. Cal fer reserva prèvia.

VISITA LA CASA-ESTUDI DE LA PINTURA CATHERINE BERGSRUD I AL PATI DEL PALAU GRALLA

Les nits de concert, dues hores abans, la pintora de Subirats, Cathrine Bergsrud obre les portes del nou espai artístic de la seva casa taller a Torre-Ramona; on tindrà exposades obres seves juntament a l’obra gràfica del seu mestre, Odd Nerdrum i altres exalumnes d’ell. Més informació al telèfon: 669 216 970.

I després de cada actuació es podrà visitar l’interior del patí del Palau Gralla.

COMPRAR ENTRADES