ACTIVITATS COMPLEMENTARIES

Activitats complementàries

GASTRONOMIA 

MARIDATGE “MÚSICA A LES VINYES”

Una de les singularitats del Festival Música a les vinyes, són les activitats complementàries. Després de l’actuació, al bell mig de Torre-ramona, davant de la Confraria del Cava Sant Sadurní, s’ofereix el tradicional maridatge “Música a les vinyes” que consisteix en degustacions de cava dels cellers de Subirats participants, maridats amb préssec d’Ordal i acompanyats amb coca de forner.

ESPAI GASTRONÒMIC FESTIVAL MÚSICA A LES VINYES

Menú FMV en horari especial, de 20h a 22h, on podreu degustar la cuina local abans de l’inici dels concerts en els restaurants adherits. (Cal reserva prèvia)

CULTURA I PATRIMONI

RUTA TORRE-RAMONA “SORPRENENT I MISTERIOSA”

Cada 2n diumenge de mes es realitza una visita guiada per gaudir de l’arquitectura i la història del poble medieval de Torre-Ramona i el Castell de Subirats, en acabar la visita guiada, s’oferirà una copa de cava. Col·labora la Família Bori de Fortuny,  Confraria del Cava Sant Sadurní i la pintora Cathrine Bergsrud.

Hora: 10.30 h Preu: 5€ Sortida: Torre-ramona.
Informació i reserves: Oficina de Turisme de Subirats. Tel. 93 899 34 99. Cal fer reserva prèvia.

VISITA COMBINADA TORRE-RAMONA SORPRENENT I MISTERIOSA AMB SUMARROCA

Podeu combinar la visita al poble medieval de Torre-ramona amb el celler Bodegues Sumarroca, una experiència enoturística que marida molt bé amb els gustos i la cultura del cava. Informació i reserves: Oficina de Turisme de Subirats. Cal fer reserva prèvia.

VISITA LA CASA-ESTUDI DE LA PINTURA CATHERINE BERGSRUD I AL PATI DEL PALAU GRALLA

Les nits de concert, dues hores abans, la pintora de Subirats, Cathrine Bergsrud obre les portes del nou espai artístic de la seva casa taller a Torre-ramona; on tindrà exposades obres seves juntament a l’obra gd’altres artistes. Més informació al telèfon: 669 216 970.

I després de cada actuació es podrà visitar l’interior del patí del Palau Gralla.