Viu la verema a Subirats, capital de la vinya!

Vinya - Subirats

25 ag. Viu la verema a Subirats, capital de la vinya!

Ja s’ha iniciat la verema i amb la collita del raïm una de les èpoques de l’any més interessants per fer enoturisme al Penedès. És per això que a Subirats, com a municipi de la comarca amb més superfície dedicada al conreu del raïm per a la producció de vi i cava, ha organitzat durant els mesos de setembre i octubre un seguit d’activitats per tal de descobrir, en primera persona, l’elaboració del vi i cava.

Així doncs, cada dimarts i divendres, des de l’Estació Vitivinícola de Lavern, l’empresa Bikemotions farà recorreguts en bicicleta convencional o elèctrica des de la vinya fins als cellers amb un guia i tast de vi i cava inclòs. Opcional quedar-se a dinar en un restaurant local del municipi. [+]

Les Rutes Vitivinícoles de Subirats, 34 km dividits en 9 rutes perfectament senyalitzades amb plafons informatius sobre les varietats del raïm, les feines del camp o la climatologia, són disponibles tot l’any, però ara més que mai són un recorregut immillorable per participar de l’activitat frenètica a les vinyes. El passeig entre vinyes es pot fer a peu i en bicicleta, i també a cavall! una activitat en família molt recomanable. L’Hípica Sant Pau està ubica en el poble de Sant Pau d’Ordal. [+]

A més, hi ha l’oportunitat de fer la verema a l’antiga, collint i trepitjant el raïm amb els peus! Les monitores de l’empresa de serveis turistics Vinimundus s’encarreguen de tot, fes la teva reserva! [+]

Altres activitats relacionades amb la verema tenen lloc en els cellers i caves del municipi. A Subirats hi trobaràs un total de 23 cellers que durant aquests dos mesos obren casa seva per donar-vos a tastar el primer most i seguir en primera persona el procés d’elaboració, una introducció a la vida de pagès que cap visitant pot deixar de viure si està al Penedès!

A continuació detallem la informació de les diverses propostes que han creat els nostres elaboradors de vi i cava, una oferta enoturística per conèixer millor els cellers i caves de Subirats i tastar els seus productes:

Activitats de verema 2016  – Subirats  (En aquest apartat anirem publicant totes les propostes que tinguin relació amb la verema 2016)

  • Llopart et transporta a la verema del 1887 [+]
  • Experiència de verema a Castellroig [+]
  • Descobreix la verema a Castellroig [+]
  • Viu la verema en família a Albet i Noya [+]
  • Tast de most a Eudald Massana Noya [+]
  • Verema +25 a Cava Guilera [+]
  • La verema sota la lluna d’estiu o a ple dia [+]
  • De verema! Gaudeix la terra a Carol Vallès [+]

Totes aquestes propostes es poden maridar amb un menú gastronòmic en qualsevol dels restaurants del municipi. També es pot fer nit a qualsevol dels allotjaments rural de Subirats i completar així un dia perfecte al Penedès! Us hi esperem a Subirats, Capital de la Vinya!