Viatge submarí per Subirats

Viatge Submarí per Subirats

21 oct. Viatge submarí per Subirats

El dissabte 11 de novembre a partir de les 10 hores al Castell de Subirats viu un viatge submarí per Subirats. Una visita extraordinària pel jaciment paleontològic de Subirats que ens ajudarà a interpretar i redescobrir els vestigis del passat.

Visita comentada a càrrec del biòleg Lluís Rius que s’inicia al Castell de Subirats amb una presentació de les característiques geològiques i la paleontologia local en relació als rodals del Castell de Subirats. Tot seguit, descoberta del jaciment més emblemàtic de Subirats i el seu origen a través d’una ruta guiada personalitzada pels voltants d’Els Casots, amb explicació dels punts d’interès geològic.

Descobreix més detalls del territori i el paisatge de Subirats durant la visita guiada! Fes la teva reserva!

Informació addicional

L’activitat es divideix en dues parts: xerrada al Castell de Subirats i ruta a peu comentada.

Inici de la xerrada a les 10 hores al Castell de Subirats (portes obertes a partir de les 9:45h) Camí del Castell de Subirats. Els Casots. 08739 Subirats.

Inici de la ruta a les 11 hores. Sortida des del Castell de Subirats fins el Jaciment on es farà la descoberta interpretativa. La ruta té una durada de 5 quilòmetres. Cal portar calçat còmode.

Inscripció prèvia a l’activitat a l’Oficina de Turisme de Subirats;  93 899 34 99 – info@turismesubirats.cat. El mateix dia caldrà adreçar-se al Castell de Subirats.

 Tot això i més a Subirats, Capital de la vinya!