Una quarentena d’expositors seràn al 15è Subirats Tasta’l

22 Nov Una quarentena d’expositors seràn al 15è Subirats Tasta’l

Una quarentena d’expositors oferiran degustacions dels vins i caves, la gastronomia, els productes de la terra, artesans i artistes, així com les entitats 

Aquest diumenge a Sant Pau d’Ordal, al Subirats Tasta’l hi trobareu una quarentena d’expositors; cellers, gastronomia, productes de la Terra, artesans i artistes.

Podreu degustar els vins i caves del municipi dels cellers Albet i Noya, Canals & Casanovas, Carles de Lavern, Casa Ravella, Cava el Mas Ferrer, Cava Guilera, Esteve i Gibert Viticultors, Eudald Massana Noya, Cellers Carol Vallès, Covides-Vinyes i Cellers, Fèlix Massana Ràfols-agricultura ecològica-, Finca la Font de Jui, Llopart, Maspujadó, Olivé Batllori, Oliver ViticultorsSabaté i Coca-Castellroig.

També podreu tastar la gastronomia de Subirats amb el Bar Centre Agrícola de Sant Pau d’Ordal, Ca l’Estevet, Cal Pelegrí, Restaurant Cal Xim, el Gall del Penedès i Ànec Mut. I els productes de la terra, artesans i artistes de: 7 pots, Creative, De la Tieta, Lluna del Sud, Montse Roman Saumell, Mel Can Mallofré, Oli Ferré Amell, Vinyet-melmelades de raïm-, Àngel Martínez, Fusta amb roba, Lluís Masachs Mestres.

Durant tot el matí, hi haurà servei de lloguer de bicicletes, a càrrec de Bikemotions-lloguer i rutes en bicicleta elèctrica i convencional-. Així com també podreu conèixer les entitats del municipi; Apropa’t a la diversitat, un projecte recolzat per l’Ajuntament de Subirats; l’Escola Sant Jordi, la Residència Font Santa, i la Casa Família El Cenacle.

Aquest any el municipi convidat al 15è Subirats Tasta’l és Les Cabanyes. Aquest hi tindrà un espai propi per donar a conèixer el seu patrimoni cultural, festiu i turístic.