Una nit màgica amb Andrea Motis i Ignasi Terraza al Festival Música a les vinyes

08 Ago Una nit màgica amb Andrea Motis i Ignasi Terraza al Festival Música a les vinyes

Andrea Motis i Ignasi Terraza van aconseguir fer volar els sentits del públic del festival en un  concert intim i de gran qualitat a Torre-ramona. La nit del 27 de juliol va vibrar amb el darrer dels concerts d’aquest any a Subirats.

El duet format per Ignasi Terraza i Andrea Motis van omplir Torre-ramona amb un concert íntim i de gran qualitat. Andrea Motis, molt versàtil amb la trompeta, el saxo, cantant en quatre idiomes i sempre amb un somriure. Al seu costat l’Ignasi Terraza, com ja ens té acostumats, ens va fer volar amb el seu piano i les seves improvisacions, sense perdre mai la melodia. Tots dos ens van traslladar a un viatge musical per la cançó francesa, els standards del jazz, temes propis, música brasilera, acabant amb la Margalida de Joan Isaac. Amb un públic entregat que va gaudir fins l’últim instant del concert en una nit màgica, que havia començat amb una magnífica versió de Smile de Charlie Chaplin.

La qualitat va marcar una nit de música i art amb l’oferta cultural de la pintura de la Cathrine Bergsrud acompanyada per les obres del seu mestre Odd Nerdrum, i l’arquitectura gòtic-renaixentista del patí del Palau Gralla, es van poder visitar. I finalment el maridatge estrella de les nits del Festival Música a les vinyes. “Música a les vinyes” és el nom que que defineix l’ambient de la vetllada maridat  amb els gustos més dolços del préssec d’Ordal amb el cava, corpinnat i clàssic Penedès dels cellers de Subirats.

La nit va ser tot un èxit amb un públic entregat de més de quatre-centes persones que van gaudir de l’espectacle i els productes de la terra. L’Ajuntament de Subirats organitza el festival amb el suport de la Diputació de Barcelona. Agraiments a la familia Bori de Fortuny, l’Associació de Productors del Préssec d’Ordal, la Confraria del Cava Sant Sadurní, la pintora Cathrine Bergsrud, el Consorci d’Enoturisme Penedès, l’Ajuntament de Gelida, el CIC la Fassina de Sant Sadurní d’Anoia, la llibreria l’Odissea, Vinyet, melmelades del Penedès, Piano Servei, l’Hotel-Restaurant Sol i Vi i els cellers de Subirats que han col.laborat en la dissetena edicó del festival: Albet i Noya, Sumarroca, Can Bas, Domini Vinícola, Covides, vinyes i cellers, Cava Guilera, Caves Ventura Soler, Eudald Massana Noya, El Mas Ferrer Cava, Fèlix Massana Ràfols, Cellers Carol Vallès, Maspujadó, Coma Romà, Finca Sabaté i Coca, Rossell Mir, Oliver Viticultors i Finca La Font de Juí.