Última hora – Mesures especials Covid-19

29 set. Última hora – Mesures especials Covid-19

Compratim el DOGC del divendres 25 de setembre on s’especifica la limitació de grups de màxim 6 persones:

https://portaldogc.gencat.cat/utilsEADOP/PDF/8234/1813514.pdf

RESOLUCIÓ SLT/2325/2020, de 25 de setembre, per la qual es prorroguen i modifiquen les mesures especials en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

Així mateix, compartim la informació facilita pel Consorci de Promoció Turística Penedès referent a consultes que han traslladat al servei HOLA de Agència Catalana de Turisme:

Adjuntem la resposta de PROCICAT en relació a l’aforament màxim de 6 persones, què és l’aforament màxim a data d’avui en allotjaments de lloguer íntegre:

Pregunta: Les cases rurals, si tenen capacitats superiors a les 6 places i es lloguen íntegrament i no per habitacions, com ho han de gestionar? Han d’atendre la limitació de les 6 persones? Poden acollir-ne més si garanteixen les distàncies i s eviten la concentració en els espais comuns?

Resposta: Sí, una casa que es lloga íntegrament cal que segueixi la limitació de 6 persones. A no ser que es pugui establir una sectorització sense cap zona comuna (ni cuines, ni banys ni altres espais ) a excepció de les exteriors .

Per altra banda adjuntem la resposta de PROCICAT amb relació a les visites guiades a cellers:

Pregunta: els grups que fan visites guiades, han de ser només d’un màxim de 6 persones?

Resposta: Sí, cal fer grups màxims de 6 persones, i dintre d’aquests grups utilitzar sempre mascareta i procurar mantenir distància de seguretat entre no convivents

El Consorci de Promoció Turistica Penedès està sol·licitant altres consultes que arriben per part DE les empreses i entitats del sector turístic al servei HOLA de l’ACT, a mesura que tinguin resposta ens informaran per aquest canal.

Recordeu que tota la informació relativa a la situació actual la podeu trobar a: http://act.gencat.cat/covid19/