Turisme de Subirats i empreses del municipi renoven el seu compromís Biosphere amb el Turisme sostenible

02 febr. Turisme de Subirats i empreses del municipi renoven el seu compromís Biosphere amb el Turisme sostenible

El passat dijous dia 30 de gener, el Consorci d’Enoturisme Penedès va organitzar la presentación del Pla d’acció per aquest 2020. En aquest acte, també es va fer entrega dels distintius de compromís Biosphere. Un distintiu que reconeix la tasca que fan les empreses turístiques amb la conservació irespecte pel medi ambient.

L’acte presidit pel sr. Ramon Riera, President del Consorci Enoturisme Penedès,va exposar el Pla d’acció per aquest 2020, que se centra en el turisme sostenible i responsable. A Subirats l’Ajuntament i empreses del municipi han renovat aquest compromís obtenint el distintiu d’aquest any.  L’Oficina de Turisme de Subirats ha renovat el distintiu de compromís Biosphere, Bikemotions l’ha obtingut i  els cellers Eudald Massana Noya; Llopart; Can Bas Domini Vinícola i Cellers Carol Vallès també l’han renovat.

En nom de Turisme i Ajuntament de Subirats, la regidora Àngels Pinyol, va recollir el distintiu a l’auditori del Vinseum, en un acte en què també es presentava la nova imatge d’Enoturisme Penedès, i es renovava el compromís del Consorci amb les àrees d’autocaravanes i la senyalització dels camins i rutes.