“Tête à Tête” (duet de pianos) Bert Van den Brink & Ignasi Terraza

15 Jul “Tête à Tête” (duet de pianos) Bert Van den Brink & Ignasi Terraza

Bert van den Brink

Ignasi Terraza

Demà dissabte comença a Torre-Ramona (Subirats), la novena edició del Festival de Música a les Vinyes. A continuació teniu un parell de vídeos dels artistes, l’holandès Bert van den Brink i el català Ignasi Terraza, tots dos pianistes invidents que oferiran aquest concert en exclusiva a Catalunya.

Després de l’actuació, hi haurà la ja tradicional degustació de caves de Subirats i es repetirà la novetat amb èxit de l’any passat de la combinació de cava i Préssec d’Ordal. El concert començarà puntualment a les 10 de la nit. A la mateixa hora del dissabte 23 de juliol se celebrarà el segon concert del IX Festival de Música a les Vinyes amb l’actuació d’Enrico Pieranunzi, pianista i compositor italìà, un dels grans de l’escena jazzística mundial.

Díptic IX Festival de Música a les Vinyes 2011

El Patronat de Turisme de Subirats organitza el Festival de Música a les Vinyes amb la col.laboració de l’Ajuntament de Subirats, Diputació de Barcelona, Productors de Vi i Cava de Subirats, Associació de Productors del Préssec d’Ordal, Confraria del Cava de Sant Sadurní i Família Bori De Fortuny.

AMB EL PATROCINI D’ABERTIS AUTOPISTAS

Abertis Autopistas

VENDA D’ENTRADES

A internet:

Als següents punts de venda del Penedès:

Discostar (Vilafranca del Penedès)

Oficina de Turisme del Consell Comarcal de l’Alt Penedès (Vilafranca del Penedès)

Oficina de Turisme de Sant Sadurní d’Anoia

Centre d’Interpretació del Castell de Gelida

Oficina de Turisme de Subirats

Museu d’Esperanto de Subirats

i el mateix dia al Festival, amb una hora d’antelació i fins 15 minuts abans de l’inici dels concerts, en el cas d’haver-hi localitats disponibles.