Temps de floració a la Terra del Préssec d’Ordal

Floracio_MPO3_2

03 març Temps de floració a la Terra del Préssec d’Ordal

El pròxim dissabte 11 de març a les 10.30 h comença el cicle de Passejades dedicades al Préssec d’Ordal amb “Temps de Floració a la Terra del Préssec d’Ordal“. Es tracta d’una ruta guiada, de la mà de Vinimundus, per Subirats per a contemplar l’espectacle de la florida, una etapa germinal que tenyeix de rosa els presseguers de les terrasses de la zona dels Costers d’Ordal.

La passejada per contemplar l’espectacle de la florida dels presseguers és d’agradable realització i poca complexitat. A banda, els visitants descobriran els marges i barraques de pedra seca, un molí d’oli íber i un antic hospital de l’Ordre dels Hospitalaris.

Informació addicional i reserves

Punt d’inici: Escultura del Préssec d’Ordal a Sant Pau d’Ordal
Preu: 5€: Inclou visita guiada i ampolla d’aigua.
Durada de l’activitat: 2 hores – Recorregut: 4,5 quilòmetres
Es recomana portar calçat adient i/o gorra.

Fes la teva reserva a través de l’Oficina de Turisme de Subirats o compra la teva experiència a www.enoturismepenedes.cat – Codi: PA-08-6220

Oficina de Turisme de Subirats
info@turismesubirats.cat
93 899 34 99

Vinimundus – Aula de Natura de Subirats
info@vinimundus.com
618 367 259


Passejades per la Terra del Préssec d’Ordal

L’Oficina de Turisme de Subirats i la Puput, Aula de Natura de Subirats, a través de Vinimundus, empresa d’activitats enoturístiques situada a Can Rossell (Subirats) encetà una nova temporada de Passejades per la terra del Préssec d’Ordal.

Durant els mesos vinents us convidem a gaudir de l’arbre fruiter per excel·lència de Subirats, organitzarem caminades guiades que transcorren entre presseguers, vinya i bosc, on es parlarà del conreu del presseguer al territori de Subirats, les pràctiques agrícoles associades, les peculiaritats d’aquesta fruita i els motius que la fan tan especial.

La primera sortida de l’any serà, aquest pròxim dissabte 11 de març amb el títol: Temps de floració a la terra del Préssec d’Ordal. L’esplendor dels camps de presseguers florits és d’una bellesa excepcional, un espectacle que tenyeix de rosa els presseguers de les terrasses dels costers d’Ordal. El seu color i la seva olor, donaran la benvinguda al visitant, on gaudiran d’un paisatge diferent i molt característic del municipi de Subirats.

[+] Calendari de les Passejades per la Terra del Préssec d’Ordal

Veniu a descobrir el Préssec d’Ordal a Subirats, Capital de la Vinya!