
19 gen. Temporada gastronòmica – Calçotades
Al novembre s’inicia la temporada de calçots i comença una de les èpoques de l’any més interessants per fer turisme al Penedès. És per això que a Subirats, amb una oferta gastronòmica on no falta els calçots, ha organitzat un recull de les propostes culinàries al municipi per gaudir en família o amics davant d’una bona taula.
A continuació enllacem les diverses propostes que han creat els nostres restaurants i cellers per gaudir d’aquest producte tan arrelat a la cultura Catalana.
Oferta gastronòmica (En aquest apartat anirem publicant totes les propostes que tinguin relació amb la temporada de calçots 2019) Les propostes de l’any passat vàren ser les següents:
- Ecocalçotada, visita el celler Albet i Noya i calçotada [+]
- Calçotada km0 – Música anys 80 al restaurant Mirador de les Caves [+]
- Calçotada i visita al celler Eudald Massana Noya [+]
- Menú calçotada l’Hotel-Restaurant Sol i Vi [+]
- Calçotada vora la vinya, visita i tast a Sumarroca [+]
- Menú calçotada restaurant Canals i Casanovas [+]
- Masia Cal Sala [+]
- Menú calçotada restaurant Racó el Pago [+]
Coincidint en l’època de calçots, combina la gastronomia amb activitats culturals i rutes. Informa’t i reserva a l’Oficina de Turisme de Subirats. Tel. 93 899 34 99 i info@turismesubirats.cat
Totes aquestes propostes es poden maridar amb el confort de qualsevol dels allotjaments rural de Subirats i completar així un dia perfecte al Penedès!
Us hi esperem a Subirats, Capital de la Vinya!