Tastos Exprés de vins i caves del Penedès

26 nov. Tastos Exprés de vins i caves del Penedès

Tast audiovisual

De cara al Nadal, Vinimundus organitza una sèrie de Tastos Exprés de vins i caves del Penedès per convidar la gent a comprar les begudes de les festes directament als cellers. El funcionament d’aquests tastos és molt simple: la trobada serà a Sant Pau d’Ordal (Subirats), on es donara tota la nformació necessària com informació dels cellers, ruta a seguir, horaris, etc., i ja es podrà anar cap al primer tast. No es tracta de visitar cellers, sinó de tastar una àmplia gamma de productes per trobar quins mariden més amb els nostres àpats nadalencs. És una manera ràpida i divertida e fer cultura, cultura del vi. Es visiten tres cellers de característiques diferents (un de vi, un de cava i un de vins i caves ecològics) i s’hi fa un tast comentat de tres productes. En un matí tres cellers, nou productes i només 15 euros.

És molt important fer una cita prèvia, atès que hi ha places limitades. Es pot fer la reserva fins el dimecres abans del cap de setmana triat enviant un correu electrònic a info@vinimundus.com o bé trucant al 618 367 259.

Calendari

Tast exprés nord: Subirats i rodalies
Cellers: Albet i Noya (ecològic), Jean León (vins) i Vilarnau (caves).
Dissabte 27 de novembre
Diumenge 28 de novembre
Dissabte 4 de desembre

Tast exprés sud: Vilafranca i voltants
Cellers: Mas Tinell (caves), Parés Baltà (ecològic) i Torres (vins).
Dissabte 11 de desembre
Diumenge 12 de desembre
Dissabte 18 de desembre

Vinimundus és una nova empresa d’activitats enoturístiques amb seu a Subirats. El seu producte principal són les activitats d’entreteniment relacionades amb el món de la vinya, el vi i l cava; tot i que també oferim activitats lúdicoformatives de descoberta del bosc mediterrani.