Tasta Subirats a l’Espai Penedès de Barcelona

27 jul. Tasta Subirats a l’Espai Penedès de Barcelona

El proper dimecres 30 de juliol a les 20:30h, a l’Espai Penedès de Barcelona, es realitzarà un tast harmonitzat amb vins i productes locals de Subirats:  embotits Ca l’Estevet, melmelades Les Filos i Préssec d’Ordal. Tots els plats elaborats pel restaurant Sol i Vi.

1807_1

Proposta i maridatge

Ostrons del Delta amb gelée de Préssec d’Ordal

Salmó marinat a l’anet amb melmelada de préssec blanc Les Filos

Vi blanc jove VITIS Selecció – Cava Llopart

 

Peus de porc farcits de Préssec d’Ordal i paté de Ca l’Estevet amb memelada de paraguayo Les Filos

Vi blanc Xarel.lo 100% de vinya vella AVI TON 2012 – Eudald Massana Noya

 

Botifarra blanca farcida de préssec d’Ordal de Ca l’Estevet amb melmelada de préssec vermell Les Filos

Vi rosat TERRERS – Castellroig

 

Paté de Ca l’Estevet amb melmelada de préssec vermell d’Ordal Les Filos i grans de mostassa

Vi negre L’ERA 2013 – Can Bas Domini Vinícola

 

Tàrtar d’ànec mut del Penedès amb melmelada de préssec de vinya d’Ordal Les Filos

Cava BRUT NATURE GRAN RESERVA 2006 – Cava Guilera

 

Talls de Préssec de vinya d’Ordal

Mousse de Préssec d’Ordal amb melmelada de paraguayo Les Filos

Xupito de formatge blanc amb melmelada de préssec de vinya i pruna, i daus de préssec amb almívar Les Filos

Vi dolç DOLÇ ADRIÀ – Albet i Noya

 

L’Acadèmia Tastavins del Penedès ha organitzat aquesta activitat emmarcada en un cicle de tres tasts. Les activitats de tast estan programades pels dies 28, 29 i 30 de juliol i tenen com a objectiu inaugurar l’Espai Penedès a Barcelona, situat al número 21 del carrer Muntaner. Aquesta sala de tastos del Penedès a Barcelona vol, segons l’Acadèmia Tastavins, “continuar promovent el consum de vi català entre els catalans”.

Lloc

Espai Penedès

Muntaner, 21
08011 Barcelona

Horari

30 de Juliol– 20:30h – 22:00h

Preu

27€ ( Socis: 20€)

Places limitades

[+] Informació i reserves

 

collaboradors