Tasta el Mercat del Préssec d’Ordal amb Albet i Noya

28 maig Tasta el Mercat del Préssec d’Ordal amb Albet i Noya

Cal Xim

Torna la Ruta de Tapes pel Mercat del Préssec d’Ordal. Per segon any consecutiu, durant els mesos de juny, juliol i agost, Albet i Noya organitza, juntament amb tres restaurants de Sant Pau d’Ordal; Cal Xim, Cal Saldoni i Cal Pere del Maset, una experiència d’alta gastronomia relacionada amb el préssec d’Ordal.

Després de la bona acollida que va tenir la ruta l’any passat, es tornen a obrir les inscripcions per venir a conèixer el mercat i la restauració que l’envolta des d’una vessant més lúdica i més gastronòmica. Els amants del vi i de la bona taula gaudiran d’un maridatge molt especial a través de la ruta de tapes relacionades amb el protagonista del mercat, el préssec d’Ordal.

L’experiència començarà al celler. Una visita a la vinya serà el punt de partida per conèixer aquest celler pioner en viticultura ecològica. Després, es baixarà al poble de Sant Pau d’Ordal (Subirats) per començar l’itinerari gastronòmic. El propi xef de cadascun dels tres restaurants oferirà una tapa inèdita que es maridarà amb un vi d’Albet i Noya.

Serà un itinerari guiat en el que el préssec, el vi i la bona companyia seran els ingredients perfectes per gaudir d’aquesta experiència!

Dies de la ruta: 22 i 28 de juny, 6, 12 i 20 de juliol. [+]  No t’ho perdis! Subirats, Capital de la Vinya!

Tasta el Mercat del Préssec de l’Ordal amb Albet i Noya