Tast guiat Caves Premium

23 Nov Tast guiat Caves Premium

El diumenge 27 de novembre durant l’edició del 12è Subirats Tasta’l, es podrà gaudir d’un tast de Caves Premium amb 6 cellers de Subirats: Eudald Massana Noya; el Mas Ferrer; Olivé Batllori; Sumarroca; Fèlix Massana Ràfols i Cellers Carol Vallès.

Els tastos estaran dirigits per l’enòleg Lluís Ràfols.

6 cellers mostraran els seus caves Reserva i Gran Reserva en el marc de la 12è edició del Subirats Tasta’l, la mostra de vins, caves i productes de la terra.

L’activitat, forma part de les activitats complementaries de la Mostra, una acció promocional que busca donar a conèixer la qualitat dels productes elaborats als cellers del municipi.

El tast guiat de caves prèmium comptarà amb la participació dels cellers: Cellers Carol Vallès; Eudald Massana Noya – Agricultura Ecològica; Caves el Mas Ferrer; Olivé Batllori; Bodegues Sumarroca; Fèlix Massana Ràfols – Agricultura Ecològica.

Cava  Brut Nature Gran Reserva – Cellers Carol Vallès

Cava  Brut Nature Reserva Mil·lini – Eudald Massana Noya – Agricultura Ecològica

Cava  Brut Nature Gran Reserva Segle XXI – Caves el Mas Ferrer

Cava  Brut Nature Rserva – Olivé Batllori

Cava  Brut Nature Gran Reserva – Bodegues Sumarroca

Cava  Brut Nature Reserva – Fèlix Massana Ràfols – Agricultura Ecològica

El tast de Caves Prèmium tindrà lloc a la Sala de Cal Sadoni a les 12h, té una durada d’una hora i un preu promocional de 5€. Cal passar abans per l’estand de Tiquets i Informació de la Mostra per adquirir l’entrada al maridatge.

El nombre de places és limitat i es pot fer inscripció prèvia a l’Oficina de Turisme de Subirats a través del correu: info@turismesubirats.cat. El mateix dia caldrà adreçar-se al punt d’informació de la mostra.

Díptic de la Mostra [+]

Mapa de la Mostra [+]

Tot això i més a Subirats, Capital de la Vinya!