Sala de tast del 15è Subirats Tasta’l

10 Nov Sala de tast del 15è Subirats Tasta’l

Durant la Mostra de vins, caves, productes de la terra i gastronomia, l’Ajuntament de Subirats habilita una sala de tast on tindran lloc dos tastos guiats durant la celebracació del Subirats Tasta’l.

Enguany es realitzarà un tast de vins blancs a les 12 hores i un tast d’escumosos a la 13 hores. Els dos tastos estaran guiats per l’enòleg Lluís Ràfols i la col3laboració especial de l’alumnat del PFI La Forquilla.

El tast de vins blancs proposa tres vins joves dels cellers següents: El Senyoret del celler Canals & Casanovas, Pàmpols de Carles de Lavern del celler Carles de Lavern, i Les Vistes del celler Esteve Gibert Viticultors. [+]

El tast d’escumosos proposa dos caves i un Clàssic Penedès dels cellers seguents: Cava Brut Nature de Casa Ravella, premiat amb el Vinari de Plata 2019 en la categoria d’escumosos joves, el Cava Brut Reserva de Caves Ventura Soler i el Clàssic Penedès Miratge del celler Finca la Font de Jui.[+]

Cada tast guiat té un cost de 6,00€ i cal fer reserva prèvia. Per a més informació o inscripcions podeu dirigir-vos a l’Oficina de Turisme, així com trucar al telèfon 93 899 34 99 o enviar un correu a info@turismesubirats.cat. Els tastos tenen una durada de 50 minuts.