Tast de primavera a Castellroig

02 maig Tast de primavera a Castellroig

Diumenge 10 de maig a Caves Castellroig hi haurà un tast de primavera. Durant tot el matí hi haurà un seguit d’activitats per tal de descobrir les noves anyades i conèixer la finca.

10, 30 h – Esmorzar de pagès a l’era de la masia

11 h i 12,45 h – Tast a cegues a la sala Mirador del Xarel·lo

12 h – La música del vi

cstlr

El preu d’aquestes activitats és de 9 euros per persona (més un suplement de 4 euros pel tast). Preus especials per nens amb un tast de most inclòs: els menors de 5 anys, gratuït, i els majors de 5 anys, 5 euros.

Cal fer reserva prèvia

Telèfon 938 911 927
Correu electrònic info@castellroig.com

El celler Castellroig es troba ubicat a la Finca Sabaté i Coca, dins el terme de Subirats i molt a prop de Sant Sadurní d’Anoia. Sabaté i Coca és una empresa familiar que elabora vins i caves de qualitat des de principis del segle XX. Dues famílies ubicades a la Vall del Bitlles que al llarg dels anys han sabut mantenir la seva passió per la terra i el vi i que, a través de quatre generacions, han aconseguit transmetre la personalitat pròpia d’uns vins únics nascuts, elaborats i criats en aquesta zona tan particular.

La família Sabaté i Coca va iniciar un projecte d’elaboració de vins i caves de qualitat que fins a donar pas al naixement de la marca Castellroig el 1985. Un nom que defineix la Finca Sabaté i Coca, una masia fortificada originària del s. XVIII on la terra és majoritàriament de color vermell.

ct

 


[+] Web Castellroig 

Veniu a descobrir el món de la viticultura a Subirats, Capital de la Vinya!