Tast de caves acabats de desgorjar a Cellers Carol Vallès i III concurs fotogràfic

18 Mar Tast de caves acabats de desgorjar a Cellers Carol Vallès i III concurs fotogràfic

Cellers

Aquest diumenge 20 de març, Cellers Carol Vallès, us ofereix una nova activitat als seus cellers. Fidels al compromís d’oferir caves de la màxima qualitat, Cellers Carol Vallès ha preparat una activitat única perquè puguis gaudir del cava en la seva màxima esplendor. El temps que transcorre des del procés de desgorig fins al consum del cava és crucial en la qualitat del cava. Amb aquesta activitat, tens l’oportunitat irrepetible d’apreciar el cava en el seu moment més àlgid: acabat de desgorjar.

L’activitat inclou

Visita guiada per les Caves i les vinyes.
Tast únic de quatre  caves més exclusius acabats de desgorjar.

Duració: La duració aproximada és d’una hora i mitja.

Preu: El preu de l’activitat és de 17€.

Indicacions

Cal reservar prèviament enviant un correu a l’adreça visites@cellerscarol.com o trucant al telèfon 93 898 90 78

A més, a Cellers Carol Vallès, un any més, organitzen el concurs fotogràfic per elaborar una placa de cava. Enguany, es tracta de crear una placa de cava pel producte Guillem Carol Barrica, un escumós que aquest any ha obtingut nombrosos premis i distincions de moltes guies i professionals.

.

 Cellers carol vallès

 

Per participar és molt senzill: heu d’enviar fotografies abans del 31 de març a Twitter, Facebook o Instagram etiquetant la pàgina del celler i amb el hashtag ‪#‎concursCellers.

El premi són 6 ampolles de cava amb el seu disseny. L’entrega es farà al guanyador el diumenge 01 de maig, coincidint amb el dia de la 15a Trobada d’Intercanvi de Plaques de Cava dels Cellers Carol Vallès. Us animem a participar-hi!

[+] Facebook Cellers Carol Vallès

[+] Twitter @CellersCarol

Veniu a gaudir de les plaques de cava a Subirats, Capital de la Vinya!