Taller de vins de Subirats i poesia japonesa (Haiku)

02 abr. Taller de vins de Subirats i poesia japonesa (Haiku)

Els propers 4, 5 i 6 d’abril Subirats serà present al Saló internacional del turisme a Catalunya (SITC). A l’estand del Penedès (nº397) hi trobareu tot allò relacionat amb l’enoturisme: vins, caves i milers de propostes pel temps lleure. També podreu tastar alguns dels productes més emblemàtics del Penedès i gaudir de diverses activitats que es realitzaran a un l’espai especial reservat al nostre estand.

Enguany, des del Patronat de Turisme de Subirats us proposem també un taller que es realitzarà a un número limitat de participants, dins el recinte firal, a l’estand del Penedès (nº397). Els dies que realitzarem aquest taller són divendres 4 i diumenge 6 d’abril. Aquesta interessant activitat consisteix en un tast de descoberta de tres vins o caves de cellers de Subirats mentre coneixem el món dels Haikus (breus poesies japoneses).

DSC_0044

Aquest taller compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Subirats i els següents cellers:

[+] Cava Más Pujadó

[+] Albet i Noya

[+] Eudald Massana

[+] Llopart Cava

[+] Cellers Carol Vallès

[+] Esteve i Gibert viticultors

[+] Cava Guilera

[+] Oliver Viticultors

[+] Caves Fèlix Massana

taller

Veniu al Salo del Turisme a Catalunya a acompanyar-nos a la inauguració, divendres 4 d’abril, a les 11:30 a l’estand 397 i a gaudir de Subirats, Capital de la Vinya!