Subirats Tasta’l, aquest diumenge!

29 nov. Subirats Tasta’l, aquest diumenge!

Subirats Tasta'l Segway

Aquest diumenge 5 de desembre, de 11 a 15 hores, a Sant Pau d’Ordal (Subirats) es celebrarà “Subirats Tasta’l”, 6a Mostra de Vins i Caves de Subirats. Cada any l’assistència va augmentant doncs l’esdeveniment s’ha mostrat com un excel.lent aparador per conèixer que a Subirats es produeixen vins i caves de primera qualitat i és punt de trobada dels professionals del sector de l’el.laboració i de la gastronomia local.

L’escriptor penedesenc Jordi Llavina inaugurarà aquesta edició i donarà pas també a tota una sèrie d’atraccions que complementaran la fira enograstronòmica. Tots els assistents que ho desitgin podran fer un circuit en Segway, vehicle que s’està promocionant en la seva versió tot terreny per recorre les Rutes Vitivinícoles de Subirats. Hi haurà també exposicions de pintura, terrissa i artesania, l’atracció d’un autèntic ruc català, el Pepitu acompanyat del seu amo Arseni, l’ADF Subirats exhibirà les seves habilitats en el medi natural, i d’altres activitats i accions paral.leles a les degustacions.


Mostra un mapa més gran

Seguint l’esperit del Mercat del Préssec d’Ordal que es desenvolupa a l’estiu a la mateixa plaça de Subirats, hi haurà venda directa de productes del camp a càrrec dels propis pagesos, els quals acostumen a esgotar existències, fet que valora l’interès dels visitants pels productes de proximitat.

La mostra “Subirats Tasta’l” és organitzada per la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Subirats amb la col.laboració del Patronat de Turisme de Subirats i el suport de la Diputació de Barcelona.

A continuació teniu detallats els estands col.laboradors i els preus de les entrades. Els tiquets per 10 minuts de experiència Segway a 5 Euros es podran adquirir a l’estand del Patronat de Turisme de Subirats.

Participants 6a Mostra de Vins i Caves Subirats Tasta'l