Subirats, sensacions en època de verema

12 Set Subirats, sensacions en època de verema

Raïm

El conreu de la vinya fa de Subirats una destinació vitivinícola ideal per a gaudir a peu, en bicicleta o en cavall. Durant la verema és l’època perfecta per passejar i gaudir de l’entorn natural, conèixer de primera mà els treballs que es fan al camp i deixar-se endur per l’historia del vi i el cava.

Una interessant manera de descobrir Subirats és fer-ho a peu per mitjà de les Rutes Vitivinícoles de Subirats, 34 km distribuïts en 9 itineraris paisatgístics de vinya, presseguers, bosc, masies, caves i cellers. Fes-las al teu ritme, para atenció als cartells divulgatius, i vine a l’oficina Vitivinícola de Lavern – Subirats on et regalarem la Guia Visual de Subirats.

A Subirats també et sorprendrà l’Hípica Sant Pau on un equip de professionals personalitzarà la teva ruta a cavall i poni, una forma molt divertida de viure la natura i passejar pels racons de Subirats.

L’oferta no acaba aquí, si vols viure l’emoció i l’esport, Vicicling ofereix rutes guiades amb bicicleta al voltant de la vinya, al mateix temps que practiques esport, descobriràs el món del vi i el cava, així com la gastronomia de Subirats.

Vine a evadir-te una estona a Subirats, Capital de la Vinya i viu la verema!