Subirats i el Penedès 360º a la revista Tour Hebdo

04 Mar Subirats i el Penedès 360º a la revista Tour Hebdo

La prestigiosa revista francesa Tour Hebdo està fent un reportatge sobre Catalunya. Aquesta revista és un referent, al país veí, per als professionals del turisme. Té una edició en paper amb una tirada de 25.000 exemplars i també un portal web a Internet.

Per això, és una bona notícia el reportatge de 10 pàgines sobre Catalunya, on dedicarà una part al Penedès, i que sortirà aviat en l’edició en paper. Del Penedès se centrarà en les visites sostenibles de les rutes Penedès 360º. Per posar fil a l’agulla, el matí d’avui dissabte 4 de març, la periodista de Marsella, Florence Donnarel, ha sortit en bici per descobrir part de la ruta que passa per Subirats del Penedès 360º. El Penedès 360º són tres itineraris circulars per etapes dissenyats especialment per a les modalitats de Mountain bike, senderisme i slowbike que recorren el Penedès vora el mar, entre vinyes i per muntanyes.

Quant a la periodista francesa, ha realitzat la ruta pel reportatge sortint de l’Estació Vitivinícola de Lavern-Subirats (Oficina de Turisme de Subirats) amb una bicicleta elèctrica de Bikemotions i acompanyada d’un guia. Durant el trajecte ha pogut veure el paisatge de vinya Subiratenc i visitar el celler Eudald Massana Noya, on ha tastat el producte que s’elabora al municipi.

[+] Informació Penedès 360º
[+] Tour Hebdo

El Penedès i Subirats, Capital de la Vinya, tot un món per descobrir!