Subirats ha obtingut el reconeixement d’adhesió al compromís de sostenibilitat de Biosphere

d518cc18-58ba-4875-9c0f-eef53eb59194

19 març Subirats ha obtingut el reconeixement d’adhesió al compromís de sostenibilitat de Biosphere

Imatge per la web

El dimarts 13 de març es van lliurar els premis Biosphere de Compromís amb la sostenibilitat a la demarcació de Barcelona. Una entrega de certificats que va comptar amb la presència a l’acte de la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa.

Aquest certificat es va entregar 245 empreses i agents de la província de Barcelona que estan compromesos amb els objectius fixats per la UNESCO i les directrius de la Cimera de Paris del 2015. Un certificat que reconeix la qualitat turística en desenvolupament sostenible. L’acte va tenir lloc a la Llotja de Mar a Barcelona amb la presència també del president de la Cambra Comerç de Barcelona, Miquel Valls i el President de l’Instituto de Turismo Responsable, Tomas de Azcárate.

Totes tres institucions han impulsat una metodologia per garantir la qualitat i sostenibilitat dels serveis turístics d’una destinació, ja siguin públics o privats i que permet adquirir unes habilitats suficients per a la gestió sostenible d’aquests serveis turístics. Com a resultat d’aquesta implantació voluntària, els serveis turístics que hi participen, ja siguin destinacions o empreses, obtenen el distintiu de “Compromís per la sostenibilitat Biosphere”, anualment renovable.

A Subirats a banda de l’Oficina de Turisme de Subirats, també els cellers Can Bas Domini Vitivinícola i Eudald Massana Noya han obtingut aquesta reconeixement d’adhesió al Compromis amb la sostenibilitat.