Cellers a Subirats acullen cinema del vi al Most

03 Nov Cellers a Subirats acullen cinema del vi al Most

Aquest mes de novembre, s’organitza el Most Festival, el festival internacional de cinema del vi i el cava, del 07 al 17 de novembre es celebrarà al Penedès la 9na edició d’aquest festival de cinema.

A Subirats tres cellers obren les seves portes a aquest certamen amb l’activitat most als cellers on es combina cinema i enoturisme. Aquestes són les opcions que podeu gaudir al municipi:

Llopart ofereix una visita especial al celler el proper dissabte dia 9 de novembre, que es completa amb la projecció de quatre ficcions: La part dels àngles (Roger Roca, Albert Serradó, Catalunya, 2019), Tata (Marc Pisas, Argentina, 2019), The red stain( Rodrigo Saavedra, Estats Units, 2019) i Santa Sangría (Roser Tananbum i Baptiste Grandin, Espanya, 2019). La matinal del Most maridarà amb un tast d’escumosos Llopart Corpinnat i un aperitiu.

El diumenge  10 de novembre, Dia europeu de l’Enoturisme, a Cellers Carol Vallès es projectarà la pel.lícula (R)evolution Champenoise, la Viña manda, acompanyat d’una degustació de tres caves i tres xampanys; maridats amb formatges  catalans i francesos. Aquesta degustació serà guiada pel sommelier Ton Colet.

Sumarroca ofereix el dissabte 16 de novembre un maridatge singular al antic molí paperer del segle XV, Molí Coloma; personatges cinematogràfics amb un esmorzar i el vi. A continuació hi haurà la projecció de curtmetratges amb la vinya i el vi com a protagonistes; Cambio de torno (Federico Untermann, Espanya, 2018), Patchwork (Maria Manero, Espanya, 2019), Fin (Álvaro García, Espanya, 2018), The Red Stain (Rodrigo Saavedra, coproducció EEUU, Itàlia, Brasil, 2018). I finalment hi haurà un tast de cava Sumarroca amb una selecció de formatges de Xerigots.

I finalment, us informem que el restaurant Mirador de les Caves del grup Cal Blay ubicat a Els Casots ha sigut escollit restaurant oficial del Most Festival. Per aquest motiu ofereix un menú exclusiu de la setmana del festival, el Menú Most. A més cada tiquet del menú Most podrà ser bescanviat per una entrada a qualsevol sessió del Most Festival.