Subhasta a Mercaxollo Penedès

02 abr. Subhasta a Mercaxollo Penedès

Aquest dissabte 4 d’abril, Mercaxollo Penedès us convida a una sorprenent, interessant i molt divertida subhasta d’objectes de segona mà de qualitat i envoltada de sorpreses i diversió.

 

fasana-sant-sadurni-anoia

Les subhastes s’han convertit en una senyal d’identitat de Mercaxollo Penedès. Abans de la subhasta, la jornada començarà amb una copa de cava i coca, i després se subhastaran diferents lots, dos dels quals són sorpresa.

Mercaxollo Penedès, és el gran mercat de les oportunitats, que es troba a la Crta. de St. Sadurní a Vilafranca, en el quilometre 2. L’horari d’inici de la subhasta és a la 13h i té una durada d’uns 45 minuts.

Mercaxollo és una empresa que es dedica a la compra i venda de tot tipus de productes, ja siguin de 2ª mà com mobiliari, electrodomèstics, articles de decoració, futbolins i billars, remolcs, carruatges, antiguitats, hostaleria, oficina, eines de ferreteria, etc…, o bé productes nous com matalassos i somiers, remolcs, mobles colonials, objectes d’importació, liquidacions de botigues, estocs de fàbriques, outlet, etc.

Vine a fer activitat dinàmica i diferent i descobreix com funcionen les subhastes, a Subirats, Capital de la Vinya!