Artistes confirmats al XVII Festival de Música a les vinyes

04 Mai Artistes confirmats al XVII Festival de Música a les vinyes

Aquest any el XVII Festival de Música a les Vinyes presenta una proposta musical d’allò més refrescant en espais amb encant entre vinyes. Aquest certamen aposta sobretot pel talent emergent al costat del reconegut Ignasi Terraza.

La proposta de presentació està prevista al celler Llopart, el 28 de juny, amb Esteve Molero, un artista polifacètic, amb una trajectòria que va de la sardana al jazz, i Rai Castells al so de la guitarra, amb l’espectacle “Jo no sé res, soc músic”.

concert presentació

El primer concert que se celebrarà a Torre-Ramona al Palau Gralla, el dia 20 de juliol, aposta per un quartet de luxe, amb Gabriel Amargant special quartet; un jove talent de l’escena jazz.  El conjunt presentarà l’espectacle “Sota les estrelles del Jazz”.

gabriel amargant ed.

I el segon dels concerts, a Torre-Ramona, serà el vespre del dia 27 de juliol amb un duet de primer nivell. La jove cantant de jazz i trompetista, Andrea Motis, i Ignasi Terrazza, nom que s’identifica amb el Festival de Música a les Vinyes. Tots dos porten al Festival la proposta musical “Smile”.

Andrea Motis i Ignasi Terraza ed.