Servei de lloguer de bicicletes al 15è Subirats Tasta’l

10 Nov Servei de lloguer de bicicletes al 15è Subirats Tasta’l

Coincidint amb el 15è Subirats Tasta’l, vine en tren i agafa una bicicleta per circular de manera sostenible per Subirats. [+]

El pròxim 24 de novembre a Sant Pau d’Ordal, Renfe Rodalies participarà en la 15na edició del Subirats Tasta’l, la mostra de vins, caves, productes de la terra i gastronomia, que organitza l’Ajuntament de Subirats. Dins del programa d’activitats complementàries de la fira, l’empresa de serveis cicloturístics Bikemotions, rutes i lloguers de bicicletes, col·labora i ofereix preus promocionals amb el 50% de descompte pel servei/transfer d’anada i tornada en l’horari convingut.

La recollida de la bicicleta es farà a l’estació de tren Lavern – Subirats, en el Centre EnoBiCiNGPENEDÈS, pedalant entre vinyes que estarà obert de 10 a 14 hores per donar la benvinguda a les persones que vulguin llogar una bicicleta i anar pedalant fins al Subirats Tasta’l.

En aquesta edició hi participa Rodalies Renfe per donar a conèixer aquest nou servei de mobilitat sostenible als seus viatgers. L’objectiu d’aquesta participació especial de l’Ajuntament de Subirats, Bikemotions i Renfe Rodalies és promocionar la combinació de tren més bicicleta a Subirats i oferir al visitant una manera més sostenible de conèixer la fira i el municipi.

El 15è Subirats Tasta’l comptarà amb un total de 42 expositors que oferiran els seus productes de proximitat i qualitat i una programació amb diferents activitats complementàries com ara tallers infantils, tastos guiats, exposicions, passejades a peu, degustacions i rutes en bicicleta! Propostes lúdiques dissenyades perquè el visitant pugui gaudir en família i amics de tots els elements de la fira i la seva oferta de vins, caves, productes de la terra i gastronomia.

Informació addicional del servei:

Es podrà recollir i entregar la bicicleta a l’estació de tren de Lavern-Subirats, al centre EnoBiCiNGPENEDÈS. Bikemotions facilita als usuaris del servei el poder guardar la bicicleta en la seva carpa durant la Mostra, a la carpa Bikemotions.

Es podrà fer reserva prèvia o directament, al mateix dia entre les 11 i les 14 hores. Per més informació us podeu adreçar a l’Oficina de Turisme de Subirats, al telèfon 93 899 39 44, al correu electrònic: info@turismesubirats.cat o bé a Bikemotions, al telèfon 656 90 85 90, o al 649 27 33 32, correu electrònic: info@bikemotions.es.

El cost del servei té un descompte promocional del 50% pel servei/transfer d’anada i tornada en l’horari convingut. La bicicleta convencional tindrà un cost de 5 € i la bicicleta elèctrica 10 €. El servei inclou la bicicleta, el casc, el cadenat i l’assegurança.