Servei de lloguer de bicicletes al 14è Subirats Tasta’l

Imatge Bicicletes

15 nov. Servei de lloguer de bicicletes al 14è Subirats Tasta’l

Coincidint amb el 14è Subirats Tasta’l, vine en tren i agafa una bicicleta per circular de manera sostenible per Subirats.

El pròxim 25 de novembre a Sant Pau d’Ordal, Renfe Rodalies participarà en la 14 edició del Subirats Tasta’l, la mostra de vins, caves, productes de la terra i gastronomia, que organitza l’Ajuntament de Subirats. Dins del programa d’activitats complementàries de la fira, l’empresa de serveis cicloturístics Bikemotions, rutes i lloguers de bicicletes, col·labora i ofereix preus promocionals amb el 50% de descompte pel servei/transfer d’anada i tornada en l’horari convingut.

La recollida de la bicicleta es farà a l’estació de tren Lavern – Subirats, en el Centre enoBiCiNGPENEDÈS, pedalant entre vinyes que estarà obert de 10 a 14 hores per donar la benvinguda a les persones que vulguin llogar una bicicleta i anar pedalant fins al Subirats Tasta’l.

En aquesta edició hi participa Rodalies Renfe per donar a conèixer aquest nou servei de mobilitat sostenible als seus viatgers. L’objectiu d’aquesta participació especial de l’Ajuntament de Subirats, Bikemotions i Renfe Rodalies és promocionar la combinació de tren + bicicleta a Subirats i oferir al visitant una manera més sostenible de conèixer la fira i el municipi.

El 14è Subirats Tasta’l comptarà amb un total de 46 expositors que oferiran els seus productes de proximitat i qualitat i una programació amb diferents activitats complementàries com ara tallers infantils, narració de contes, maridatges i tastos guiats, exposicions, passeig en poni, marxa nòrdica i rutes en bicicleta! Propostes lúdiques dissenyades perquè el visitant pugui gaudir en família i amics de tots els elements de la fira i la seva oferta de vins, caves, productes de la terra i gastronomia.

Informació addicional del servei

On llogar la teva bicicleta

Recollida de la bicicleta a l’estació de tren Lavern – Subirats (Centre enoBiCiNGPENEDÈS).

Entrega de la bicicleta a la mostra de vins, caves, productes de la terra i gastronomia (Carpa Bikemotions)

Què inclou?

  • Bicicleta, casc, candenat i assegurança.

Com reservar?

Activitat amb possibilitat de reserva prèvia o directament el mateix dia en horari d’11 a 14 hores.

Preus

  • Preus promocionals amb el 50% de descompte pel servei/transfer d’anada i tornada en l’horari convingut:
    • Bicicleta convencional: 5€
    • Bicicleta elèctrica: 10€