Rutes Vitivinícoles amb Bicicleta

28 juny Rutes Vitivinícoles amb Bicicleta

Promoció Rutes Vitivinícoles de Subirats - anvers

Si voleu recórrer rutes vitivinícoles amb bicicleta, a Subirats, Capital de la Vinya, teniu totes les facilitats. Cada dissabte a les 10 hores des de l’Estació Vitivinícola de Lavern (Subirats), surt la Subirats Ecològic Bicing Penedès on per 30 Euros per persona podeu fer una ruta guiada en bicicleta que inclou bici, casc, ampolla d’aigua, visita a un celler ecològic amb tast i guia professional. Podeu fer la reserva trucant al telèfon 687 508 510 o enviant un e-mail a info@elmolitours.com. Teniu més informació aquí i també a continuació, a la notícia de l’obertura del Centre Bicing Penedès dins la reinauguració de l’Estació Vitivinícola de Lavern i la recuperació de la seva singular història.

El 3 de Vuit 1-4-11: Subirats recupera part de la memòria històrica de l’estació de Lavern

Des d’Ordal (Subirats) també teniu l’oportunitat de descobrir les vinyes del Penedès per les Rutes Vitivinícoles de Subirats i amb dinar inclós al restaurant Cal Pelegrí per només 40 Euros, 35 Euros si porteu la vostra bici. Vicicling és qui ho fa possible i podeu fer la reserva trucant al tel. 649 273 332 o enviant un e-mail a info@vicicling.com. Teniu més informació a continuació i a la seva pàgina web http://www.vicicling.com.

Rutes Vitivinícoles amb Bicicleta – Vicicling i Cal Pelegrí

Així mateix, tant Bicing Penedès com Vicicling, us poden fer la vostra excursió a mida. No importa quants sigueu per viure aquestes experiències. Contacteu i us informaran.

Promoció Rutes Vitivinícoles de Subirats - revers