Lesley Yendell

Sector: Artistes

LESLEY YENDELL

Artista anglesa que va residir a Subirats, Alt Penedès. La seva obra inclou escultura, dibuix i performance. Va treballar en diversos projectes arreu d’Europa, havent participat a ‘Regenerate’, un projecte comunitari amb seu a Irlanda del Nord, i fent performances a la National Review of Live Art a Glasgow, i al City of Women Festival, a Eslovènia.

El seu treball es basa tant en el paisatge domesticat del Penedès com en els objectes domèstics quotidians. Es concentra en la transformació d’aquests objectes i introdueix nous criteris per valorar no només el seu efecte estètic, sinó també el seu poder comunicatiu.

Les seves peces suggereixen històries; fan preguntes mentre que oscil·len entre les seves distintes realitats – una autèntica fusió de diferents disciplines per crear peces úniques.

L’any 2015 va crear LAPEK del qual va ser curadora i directora. LAPEK es un espai d’artistes creatiu que esta basat en el seu taller en el Penedès. Es un espai per nombrosos activitats, exposicions, tallers, residències, art en acció i performance.

Va donar classes i tallers i va impartir conferències a nivell International,i la Universitat de Barcelona UAB.

Més informació

C/ La Pedrera, Can Sala, Can Sala
630 621 226
lesleyyendell@yahoo.com

Subirats
Partly Cloudy