Cathrine Bergsrud

Sector: Artistes

Catherine Bergsrud.

Artista nascuda 1969 a Noruega que resideix en l’Alt Penedès, Catalunya. Actualment viu i treballa a Torre-ramona, nucli de Subirats, on té l’estudi.

Pintora de quadres a l’oli. Alumna del reconegut pintor OddNerdrumdes, fins la data actual. Comissaria de de l’exposició “Odd Nerdrum i l’escola Nerdrum” al museu MEAM Barcelona. Col·laborant amb el museo MEAM en diferents tasques i projectes. Fou traductora privada entre Antonio López i Odd Nerdrum, entre altres pintors de renom internacional, que també van forma part del jurat.

Va portar la galeria Art Bruc, també una residència artística internacional, membres de Resartist. A causa de la maternitat, va fer un parell de descansos en aquets anys 1999 – 2007. En 2008 organitzadora d’un festival de tres dies amb exposicions, concert, cinema a l’aire lliure i un taller per nens, per celebrar el 20 aniversari del centre d’art. Participa en diverses exposicions individuals i col·lectives. Va estudiar a distància per obtenir un examen final de pedagogia de l’art, a Noruega. També organitza cursos de pintura i dóna classes particulars de pintura a l’oli.

Més informació

Torre-ramona
669 21 69 70
cbergsrud@hotmail.com

Subirats
10°
Partly Cloudy