Àngel Martínez

Sector: Artistes

Angel Martínez

Artista nascut a Barcelona el 1966, és pintor i dibuixant. Actualment te fixada la seva residència i estudi a Ordal (Subirats) comarca de l’Alt Penedès.
Compagina la seva activitat artística amb la docència a l’Escola Superior de Disseny i Art Llotja de Barcelona, on exerceix com a professor de Pintura i Dibuix des de fa més de vint anys.

El seu treball es basa amb les seves pintures i dibuixos que es caracteritzen per transmetre una gran força vital a través d’un dibuix espontani i àgil, uns colors vius i un traç ferm i decidit.

Les seves peces, entre les seves temàtiques preferides hi podem trobar: la figura humana, les natures mortes, les flors, els personatges imaginaris i mitològics i també els retrats.

Va comença la seva correra artística als tretze anys, iniciant-se a l’estudi del pintor Joan Torras Viver, a Sant Feliu de Llobregat. Destrés va estudiar Belles Arts a la Universitat de Barcelona i des d’aleshores ha cursat i impartit molts cursos de pintura i dibuix.

Des de 1990 exposa les seves obres regularment a galeries i sales d’exposició d’arreu.

Entre les seves aficions, li agrada llegir, escoltar música i la natura. Des de fa molts anys passa uns dies a l’estiu amb la seva família a Cadaqués, moltes de les seves pintures han tingut la seva gènesi en aquest inspirador poble de l’Alt Empordà, on gaudeix de passejades per les muntanyes i activitats a prop del mar.

Més informació

C/ La Creu, 32, Ordal
626 03 20 30
angel@angelmartinez.cat

Subirats
Partly Cloudy