Prop de 2.000 participants al 7è SUBIRATS TASTA’L Mostra de Vins, Caves i Productes de la Terra

28 nov. Prop de 2.000 participants al 7è SUBIRATS TASTA’L Mostra de Vins, Caves i Productes de la Terra

7è Subirats Tasta'l Mostra de Vins, Caves i Productes de la Terra (42)

El passat diumenge 27 de novembre, a Sant Pau d’Ordal (Subirats), es va celebrar el 7è SUBIRATS TASTA’L Mostra de Vins, Caves i Productes de la Terra. Prop de 2.000 persones van participar d’un excel.lent aparador popular on es va donar a conèixer que a Subirats es produeixen vins i caves de primera qualitat i és punt de trobada dels professionals del sector de l’elaboració i de la gastronomia local, amb magnífics embotits, garlandes, mel, hortalisses i tot tipus de productes agrícoles. Ramon Riera, Diputat de l’Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació de la Diputació de Barcelona, va inaugurar la mostra, amb l’assistència de l’Alcalde de Subirats Pere Pons, la Presidenta del Patronat de Turisme de Subirats Maria Teresa Catasús i el Regidor de Cultura de l’Ajuntament de Subirats Lluís Ràfols, així com la resta de regidors del consistori subiratenc. A banda de la possibilitat de comprar el cava per aquest Nadal, hi va haver també exposicions de terrissa i artesania, així com l’ADF Subirats va exhibir les seves habilitats en el medi natural. Com en edicions anteriors l’atractiu d’aquesta fira enograstronòmica va destacar en la seva autenticitat ja que tots els expositors van oferir directament els seus productes sense intermediaris i amb la possibilitat de tastar-los adquirint els tiquets de degustació. Així mateix també es va poder aconseguir el set de plaques de cava promocionals “Subirats Capital de la Vinya” que edita el Patronat de Turisme de Subirats. La mostra “Subirats Tasta’l” és organitzada per l’Ajuntament de Subirats amb la col.laboració del Patronat de Turisme de Subirats i el suport de la Diputació de Barcelona.

7è Subirats Tasta'l Mostra de Vins, Caves i Productes de la Terra (4)

Aquest va ser doncs un cap de setmana immillorable per gaudir del Penedès tot recorrent les Rutes Vitivinícoles de Subirats i finalitzar l’experiència tastant els millors productes del territori. Seguint l’esperit del Mercat del Préssec d’Ordal que es desenvolupa a l’estiu a la mateixa plaça de Subirats, hi va haver venda directa de productes del camp a càrrec dels propis pagesos, fet que valora l’interès dels visitants pels productes de proximitat. Subirats és conegut com la Capital de la Vinya per ser el municipi, amb una extensió total de 56 km quadrats, amb la superfície més gran de Catalunya dedicada a aquest conreu fent un dels recursos turístics més importants les Rutes Vitivinícoles de Subirats: 34 km distribuïts en 9 itineraris paisatgístics de vinya, presseguers, bosc, masies, caves i cellers.

A continuació teniu fotografies del desenvolupament del 7è SUBIRATS TASTA’L Mostra de Vins, Caves i Productes de la Terra.