Premi per als Amics del Facebook de Turisme de Subirats

25 juny Premi per als Amics del Facebook de Turisme de Subirats

Facebook de Turisme de Subirats

Amb motiu del seu 10è aniversari, el qual es compleix aquest any 2011, el Patronat de Turisme de Subirats premia els amics del Facebook de Turisme de Subirats. Després d’haver-se creat aquest espai fa 20 mesos, té actualment 750 admiradors, una de les xifres més altes de les entitats de promoció turística catalanes. Tot i així per difondre encara més turísticament Subirats a les xarxes socials s’ha marcat l’objectiu d’arribar a la xifra dels 5.000 fans de Turisme de Subirats amb la col.laboració dels mateixos seguidors al Facebook. Si el proper 5 de juliol s’ha arribat als 5.000 admiradors se sortejaran 50 entrades combinades dobles entre els membres del Facebook de Turisme de Subirats per anar als dos concerts del Festival de Música a les Vinyes que se celebraran a Torre-ramona (Subirats) el 16 i 23 de juliol propers. Així doncs ser amic de Subirats té premi, només cal agregar-se al Facebook de Turisme de Subirats clicant “m’agrada” a l’adreça a internet http://www.facebook.com/TurismeSubirats. Val a dir també que el Patronat de Turisme de Subirats té presència al twitter a http://twitter.com/TSubirats on superant els 600 seguidors és també una de les primeres entitats de promoció turística catalanes en aquesta xarxa, on difon diàriament els recursos turístics de Subirats i el Penedès.

VIII Festival de Música a les Vinyes, 1r Concert (3)

El Festival de Música a les Vinyes arriba a la novena edició i aquest any proposa dues sessions molt especials de piano.

Cartell IX Festival de Música a les Vinyes 2011

El dissabte 16 de juliol, l’holandès Bert van den Brink i el barceloní Ignasi Terraza, dos pianistes amb estil propi, ens oferiran un “cara a cara” ple de creativitat, elegància i ritme, on les versions dels standards i temes originals confluiran en un discurs farcit de mil i un matisos.

Bert van den Brink

Ignasi Terraza

El dissabte 23 de juliol, Enrico Pieranunzi, pianista i compositor italià. Arquitecte de ritmes i harmonies que combina la música clàssica amb improvisacions jazzístiques. És un músic amb un so mediterrani i amb molt de swing, sense perdre mai l’expressivitat. Ens interpretarà a piano temes de jazz i dels seus treballs sobre Bach, Händel i Scarlatti.

Enrico Pieranunzi

I després de cada actuació, hi haurà la ja tradicional degustació de caves de Subirats i repetirem la novetat amb èxit de l’any passat de la combinació amb Préssec d’Ordal. Tots dos concerts començaran puntualment a les 10 de la nit.

El Patronat de Turisme de Subirats organitza el Festival de Música a les Vinyes amb la col.laboració de l’Ajuntament de Subirats, Diputació de Barcelona, Productors de Vi i Cava de Subirats, Associació de Productors del Préssec d’Ordal, Confraria del Cava de Sant Sadurní i Família Bori De Fortuny.

VENDA D’ENTRADES

A internet:

Als següents punts de venda del Penedès:

Discostar (Vilafranca del Penedès)

Oficina de Turisme del Consell Comarcal de l’Alt Penedès (Vilafranca del Penedès)

Oficina de Turisme de Sant Sadurní d’Anoia

Centre d’Interpretació del Castell de Gelida

Oficina de Turisme de Subirats

Museu d’Esperanto de Subirats

i el mateix dia al Festival, amb una hora d’antelació i fins 15 minuts abans de l’inici dels concerts, en el cas d’haver-hi localitats disponibles.