Jornada de portes obertes al patrimoni de Subirats

14 Set Jornada de portes obertes al patrimoni de Subirats

Amb motiu de les Jornades Europees de Patrimoni, els propers dies 12 i 13 d’octubre Subirats viurà una jornada de portes obertes al Castell de Subirats, al CIUDEB i al Museu d’Esperanto de Subirats. Aquests elements patrimonials del municipi es podràn visitar de manera gratuïta.

Les Jornades Europees de Patrimoni se celebren a tot Catalunya, una iniciativa cultural que vol oferir una molt bona oportunitat per conèixer la riquesa de la cultura i del patrimoni. Un esdeveniment que permet que tothom pugui viure el valor artístic i cultural que tenen els monuments i el patrimoni català, per comprendre d’on venim, i entendre com hem arribat fins aquí.

Podreu visitar el Castell de Subirats el dissabte dia 12 d’octubre, en horari de 10 a 13.30 hores.

 

A la tarda, podreu visitar el Centre d’Interpretació de l’Última Defensa de Barcelona, al Pago (Subirats), de 17 a 19 hores.

 

I el diumenge dia 13 d’octubre podreu visitar el Museu d’Esperanto de Subirats, a Sant Pau d’Ordal(Subirats), de 10 a 13.30 hores.

 

Cal comprendre l’incalculable valor que té el patrimoni per mirar al futur i pensar que és un tresor cultural que cal preservar. Les Jornades Europees de Patrimoni pot ser l’ocasió per valorar aquest tresor i poder-se’l sentir cadascú com a propi.