Passejades per la terra del Préssec d’Ordal

07 març Passejades per la terra del Préssec d’Ordal

El Patronat de Turisme de Subirats i la Puput, Aula de Natura de Subirats, a través de Vinimundus, empresa d’activitats enoturístiques situada a Can Rossell (Subirats) encetà una nova temporada de passejades per la terra del Préssec d’Ordal amb l’oportunitat de gaudir-les amb guia.

PENEDES

Durant els mesos vinents us convidem a gaudir de l’arbre fruiter per excel·lència de Subirats, organitzarem caminades que transcorren entre presseguers, vinya i bosc, on es parlarà del conreu del presseguer al territori de Subirats, les pràctiques agrícoles associades, les peculiaritats d’aquesta fruita i els motius que la fan tan especial.

La segona sortida de l’any serà, aquest pròxim dissabte 19 de març amb el títol: Temps de floració a la terra del Préssec d’Ordal. L’esplendor dels camps de presseguers florits és d’una bellesa excepcional, un espectacle que tenyeix de rosa els presseguers de les terrasses dels costers d’Ordal, el seu color i la seva olor, donaran la benvinguda al visitant, on gaudiran d’un paisatge diferent i molt característic del municipi de Subirats.

La passejada per contemplar l’espectacle de la florida dels presseguers és d’agradable realització i poca complexitat. A banda, els visitants descobriran els marges i barraques de pedra seca, un molí d’oli iber i un antic hospital de l’Ordre dels Hospitalaris.[+]

Lloc de la primera trobada

Escultura Préssec d’Ordal – Plaça Subirats de Sant Pau d’Ordal (Subirats)

Hora de sortida

10 h (Durada 2 hores)

Preu per persona

5 €. Infants fins a 12 anys visita gratuïta

Reserves

Les activitats estan subjectes a un mínim de persones, per aquesta raó és molt important fer una reserva prèvia (últim dia de la reserva 18 de març a les 19 h)

Més informació

Oficina de Turisme de Subirats: 93 899 34 99 – info@turismesubirats.cat

Aula de Natura La Puput: 618 367 259 – info@vinimundus.com

Tot ixò i més a Subirats, Capital de la Vinya!