Passejades per la Terra del Préssec d’Ordal

960sMariaRosaFerré

23 febr. Passejades per la Terra del Préssec d’Ordal

A la primavera l’Oficina de Turisme de Subirats enceta les passejades per la Terra del Préssec d’Ordal. Durant el mes de març i fins a finals de maig, abans de l’inici del Mercat del Préssec d’Ordal, el visitant coneix a través de les explicacions d’un guia local  les característiques de l’arbre fruiter per excel·lència a Subirats. Aquestes passejades guiades tenen com a objectiu explicar els treballs que es realitzen al camp al llarg de l’any i que dóna un dels productes de més qualitat amb què compta el municipi.

En la primera sortida, temps de floració a la terra del Préssec d’Ordal, es contempla l’esplendor dels camps de presseguers florits d’una bellesa excepcional. En la segona sortida, l’aclarida a la terra del Préssec, es podran observar els préssecs ja formats, parant especial atenció a la feina d’aclarir i als objectius d’aquesta tasca. La tercera i última sortida, temps de collita, s’explicaran diferents aspectes relacionats amb el préssec d’Ordal com la situació geogràfica, peculiaritats del préssec o la diferenciació respecte a altres préssecs.

Dates cercle de passejades:

  1. Primeres sortides: temps de floració, el dissabte 09 i diumenge 10 de març.
  2. Segona sortida: l’aclarida a la terra del Préssec, el dissabte 27 d’abril.
  3. Tercera sortida: en temps de collita, el diumenge 02 de juny.

Informació addicional de les passejades:

L’hora de sortida és a les 10:30 hores  i el punt de trobada l’escultura del Préssec d’Ordal a la plaça Subirats de Sant Pau d’Ordal. La durada de l’activitat és 2 hores aproximadament. L’itinerari té un recorregut de 4,5 quilòmetres de dificultat fàcil/mitjana. Es recomana  portar calçat adient i aigua. El preu d’adult és de 5 euros, i els menors de 12 anys gratuït. Si el temps no permet fer l’activitat en bones condicions, s’anul·larà la sortida.

Per a més informació, cal trucar a l’Oficina de Turisme de Subirats, al telèfon: 93 899 34 99 o bé, enviar un correu a l’adreça: info@turismesubirats.cat