Passejades per la terra del Préssec d’Ordal

31 Mar Passejades per la terra del Préssec d’Ordal

El Patronat de Turisme de Subirats i la Puput, Aula de Natura de Subirats, a través de Vinimundus, empresa d’activitats enoturístiques situada a Can Rossell (Subirats) encetà una nova temporada de passejades per la terra del Préssec d’Ordal amb l’oportunitat de gaudir-les amb guia.

Aula de Natura

Durant els mesos vinents us convidem a gaudir de l’arbre fruiter per excel·lència de Subirats, organitzarem caminades que transcorren entre presseguers, vinya i bosc, on es parlarà del conreu del presseguer al territori de Subirats, les pràctiques agrícoles associades, les peculiaritats d’aquesta fruita i els motius que la fan tan especial.

La tercera sortida de l’any serà, aquest pròxim diumenge 17 d’abril amb el títol: L’aclarida a la terra del préssec d’Ordal. Cap a final d’abril, una vegada ha minvat el risc de glaçades i el fruit és encara molt petit, es fa l’aclarida del presseguer: es treu una part considerable dels fruits per garantir la bona qualitat i una mida adequada dels préssecs que, finalment, maduraran.

La passejada per conèixer aquesta tasca del camp i contemplar els presseguers a la primavera és d’agradable realització i poca complexitat. A banda, els visitants descobriran els marges i barraques de pedra seca, i un molí d’oli iber i un antic hospital de l’Ordre dels Hospitalaris. [+]

Lloc de la primera trobada

Escultura Préssec d’Ordal – Plaça Subirats de Sant Pau d’Ordal (Subirats)

Hora de sortida

10 h (Durada 2 hores)

Preu per persona

5 €. Infants fins a 12 anys visita gratuïta

Reserves

Les activitats estan subjectes a un mínim de persones, per aquesta raó és molt important fer una reserva prèvia (últim dia de la reserva 18 d’abril a les 14 h)

Més informació

Oficina de Turisme de Subirats: 93 899 34 99 – info@turismesubirats.cat

Aula de Natura La Puput: 618 367 259 – info@vinimundus.com

Tot això i més a Subirats, Capital de la Vinya!