Passejada per la terra del Préssec

07 Mar Passejada per la terra del Préssec

De la mà de Vinimundus arriba una proposta perfecte per aquests moments de floració dels presseguers. Les estètiques flors del préssec floreixen durant aquesta època de l’any i Subirats és un bon indret per gaudir d’aquest esclat natural. La passejada per la terra del Préssec que ofereix Vinimundus és l’activitat ideal per conèixer aquest estadi inicial de tant deliciosa fruita.

RUTA_PRESSEC

D’agradable realització i poca complexitat, en aquesta caminada que transcorre entre presseguers, vinya i bosc, es parla del conreu del presseguer als costers d’Ordal, les pràctiques agrícoles associades, les peculiaritats d’aquesta fruita i dels motius que la fan tan especial. Tot això sense deixar de banda els marges i barraques de pedra seca, un molí d’oli iber i un antic hospital de l’Ordre dels Hospitalers.

banner_2014_pressec

Durada: 2 hores.

Preu per persona: 4€. Els infants menors de 12 anys no paguen

[+] Informació

Reserves al telèfon 34 618 367 259  o al correu info@vinimundus.com

 

Presseguers brotats

Recordeu que el Préssec d’Ordal és un producte de qualitat i del qual en podreu gaudir durant els mesos d’estiu, al Mercat del Préssec. Aquest Mercat s’instal·la a Sant Pau d’Ordal tots els caps de setmana de juny, juliol i agost. A més a més, l’edició d’enguany portarà interessants novetats que, de moment, no descobrirem.

Tasta el Mercat del Préssec de l’Ordal amb Albet i Noya

Us hi esperem a Subirats, Capital de la Vinya!