Passejada per la terra del Préssec

13 Mar Passejada per la terra del Préssec

RUTA_PRESSEC

A la primavera, el paisatge de Subirats és molt bonic, trobareu camps de vinya, presseguers i bosc Mediterrani en transformació. L’entorn natural, ple de vida, ofereix un ventall de possibilitats per gaudir en família i amb amics.

Una activitat molt interessant és la que ens proposa Vinimundus i l’Aula de Natura de Subirats pel proper diumenge 22 de març a les 11h, on podreu fer una “Passejada per la terra del Préssec” que consisteix en una passejada d’agradable realització i poca complexitat, que transcorre entre presseguers, vinya i bosc. Durant l’activitat es parlarà del conreu del presseguer als costers d’Ordal, les pràctiques agrícoles associades, les peculiaritats d’aquesta fruita i dels motius que la fan tan especial. Tot això sense deixar de banda els marges i barraques de pedra seca, un molí d’oli iber i un antic hospital de l’Ordre dels Hospitalers.

El cost de l’activitat és de 4 per persona (Menors de 12 anys gratuït) Cal reserva prèvia. Punt de trobada l’Aula de Natura de Subirats. Més informació al telèfon 618 367 259 o info@vinimundus.cat

Tot això i més a Subirats, Capital de la Vinya!