Pack Cerimònia Civil a l’Hotel-Restaurant Sol i Vi

11 Mar Pack Cerimònia Civil a l’Hotel-Restaurant Sol i Vi

El restaurant Sol i Vi fruit de la seva experiència en l’organització de celebracions ha pensat un paquet per a parelles per realitzar una meravellosa cerimònia civil obert a tots els públics, on inclouen el muntatge, les fundes, l’ornament florals, moqueta i cap de protocol. A més, disposen d’un catàleg de serveis d’àpats per a tota mena d’esdeveniments i servei d’allotjament i esmorzar en àmplies habitacions.

cerimonia civil

El restaurant – hotel Sol i Vi  és un establiment familiar fundat l’any 1972 per la família Gisbert Aguilar, la masia catalana es troba situada al cor del Penedès a 20 minuts de Barcelona, és un bon punt de partida per recórrer les diferents zones vitivinícoles i els cellers. Disposa de vint-i-cinc habitacions confortables i totalment equipades, diferents terrasses amb vistes a les vinyes, jardins, piscina, servei d’aparcament gratuït, punt  de carrega elèctrica sostenible, lloguer de bicicletes, tot tipus de sales i restaurants amb una aposta culinària de qualitat que treballa els productes de proximitat, cuina d’autor, de mercat i mediterrània, amb una extensa carta de vins i caves.

Informa’t i reserva el teu esdeveniment al telèfon 93 899 32 04 o a través del correu electrònic info@solivi.com. L’equip de Sol i Vi ho fa realitat!