Nadal a Subirats

11 Des Nadal a Subirats

A Subirats hi ha moltes activitats programades per Nadal. Consulteu aquí els horaris i esdeveniments programats per a aquestes Festes.

LAVERN

26 de desembre, a les 19 h – Cavalcada de SSMM els Patges Reials
1 de gener, a les 19 h – Pessebre vivent al passatge Pere Guerau
5 de gener, a les 19 h – Cavalcada de SSMM els Reis d’Orient. Benvinguda a la Sala i repartiment de joguines casa per casa.

diptic-1617b-768x543

 

ORDAL

18 de desembre, a les 19 h – Concert de Nadal a l’Ateneu Ordalenc. Amb la Coral de Sant Sadurní d’Anoia
26 de desembre, a les 18:30 h -Tió a l’Ateneu Ordalenc, els més menuts podran fer cagar el Tió, escoltar contes nadalencs i berenar.
5 de gener, a les 17 h – Cavalcada de SSMM els Reis d’Orient. Benvinguda a l’Ateneu Ordalenc i repartiment de joguines casa per casa.
7 de gener, a les 19 h – Quinto de Nadal a l’Ateneu Ordalenc.

Ordal_nadal


Vi i cava

A més, aquestes Festes són una bona excusa per sorprendre els convidats amb un producte local i de qualitat: vi i cava de Subirats, Capital de la Vinya. Un vi ecològic, un cava d’elaboració tradicional o un producte exclusiu per la seva curta tirada poden convertir-se en un regal molt valorat i perfecte per compartir amb amics o família.

Amb només 23 cellers però quasi 60 quilòmetres quadrats d’extensió, Subirats, es mostra com a una zona vitícola característica on el raïm es conrea i es transforma in situ, fet que dóna qualitat i essència d’aquesta terra al producte final. Visiteu els cellers del municipi i deixeu-vos aconsellar en la vostra elecció per gaudir d’aquest Nadal amb Subirats.

[+] Cellers

Productes típics i artesans

El municipi de Subirats també és conegut pels seus productes típics, a més a més del vi i el cava. Entre aquests, destaquen les dolces elaboracions de les fleques i els productes naturals, fruits d’aquests terrenys calcaris i mediterranis. Una melmelada artesana, garlandes o mel són excel·lents productes per a aquestes Festes de Nadal. A Subirats hi ha artesans i emprenedors que confien en els productes d’escala local, fets de manera tradicional i amb matèries primeres naturals i de qualitat.

[+] Artesans

Vine a passar un dia amb nosaltres, podràs fer les compres de Nadal i gaudir de tradicions nadalenques a Subirats, Capital de la Vinya!