Motos clàssiques & Préssec d’Ordal

05 ag. Motos clàssiques & Préssec d’Ordal

El diumenge 14 d’agost, el Préssec d’Ordal no només es maridarà amb el cava, sinó també amb motocicletes de totes les èpoques. L’Associació d’Amics de les Motos i Vehicles Clàssics del Penedès ha convocat una trobada al Mercat del Préssec d’Ordal. Els visitants podran admirar autèntiques peces de museu que encara circulen per la carretera i algunes de 80 anys d’antiguitat.

El Préssec d'Ordal a punt a la seva caixa

Aquesta iniciativa respon a la vocació turística del Mercat del Préssec d’Ordal per atraure visitants a Subirats i el Penedès, així com la degustació del maridatge de cava i Préssec d’Ordal “Música a les Vinyes”, amb la qual són obsequiats tots els compradors del mercat i que es va introduir amb èxit l’any passat. El Mercat del Préssec d’Ordal és una iniciativa que des del 2006 es pot gaudir tots els caps de setmana dels mesos de juny, juliol i agost, de 9 a 14 hores, a la Plaça Subirats de Sant Pau d’Ordal (Subirats). És organitzada pel Patronat de Turisme de Subirats amb el suport de l’Ajuntament de Subirats i la Diputació de Barcelona.

Cal recordar que també es pot gaudir de la 5a Temporada Gastronòmica del Préssec d’Ordal. Aquesta acció es basa en la fusió d’uns plats especials que cuinen una vintena de restaurants del Penedès, a base de Préssec d’Ordal, maridat amb el vi Dolç les Timbes, elaborat per el celler Albet i Noya especialment per aquesta ocasió, i que tindrà premi per a tres parelles consumidores gaudint d’una ruta cultural al Penedès amb una visita al celler Albet i Noya més un lot de tres productes i una caixa de préssecs d’Ordal. Aquest premi es farà mitjançant un sorteig entre les persones que hagin anat a un dels restaurants i hagin degustat el plat estrella amb Préssec d’Ordal.

5a Temporada Gastronòmica del Préssec d'Ordal

Com a mostra del reconegut prestigi del Préssec d’Ordal us deixem a continuació amb l’entrevista que van fer a la Cadena SER a l’Associació de Productors del Préssec d’Ordal per parlar del seu producte, El Mercat i la Temporada Gastronòmica.