A Subirats, mou-te de manera sostenible

Des de l’Ajuntament de Subirats volem facilitar la transformació cap a un model de mobilitat més sostenible per millorar la qualitat de vida tant de les persones que vivim a Subirats com dels turistes que ens visiten durant l’any.

Contribuir en la transició cap a un model de societat més sostenible significa acceptar compromisos ambientals concrets i, per aquest motiu, des de l’Ajuntament de Subirats proposem un seguit de mesures per dur a terme al municipi.

Compromís amb el planeta

Compromís amb la salut

Compromís amb les persones

Priorització dels desplaçaments

Prioritzem els desplaçaments en bicicleta o a peu pel carril de vianants segregat del trànsit i les rutes de Subirats per pistes i camins rurals.

Accés per a tothom i millora de l’entorn

La connexió de l’estació de tren amb l’itinerari compartit per l’eix pedalable principal que formem els 3 nuclis de població de Lavern, Sant Pau d’Ordal i Ordal fa que el municipi sigui més accessible i segur per a vianants i bicicletes. 

El respecte i manteniment de l’entorn i la bona convivència entre vianants, ciclistes i excursionistes ha de ser una prioritat de tots i totes.

Un turisme compromès i responsable

L’aposta per un turisme sostenible i la mobilitat en transport públic ens permet gaudir de l’entorn sense contaminar.

Subirats disposa d’un equipament municipal per al lloguer de bicicletes en la mateixa estació de tren de Lavern-Subirats.

Les rutes de Subirats ofereixen un paisatge vitivinícola ideal per practicar el cicloturisme i el senderisme i donen continuitat fins als nuclis de població i els porductors locals. 

Subirats
10°
Partly Cloudy