Mercat del Préssec d’Ordal
«Des de la creació de l’entitat, cada membre té un número assignat. Així, la marca més el número de productor serveixen per autentificar i garantir que el préssec que s’ofereix és 100% d’Ordal»
INFORMACIÓ
De 9 a 14h
Dissabtes i Diumenges
Juny, Juliol i Agost
SERVEIS
Descobreix el mercat
Mercat i gastronomia
Venda de préssecs
Parades de productors
Ca la Marieta
Productor No 011
Coopera-Ramon Masip
Olivella Font Clara
Productor No 016
Josep MªOlivella Rossell
Cal Pau Jan
Productor No 019
Josep Ràfols Vendrell
Ca l’Anton
Productor No 007
Anton Font Llopart
Família Esteve Ràfols
Productor No 006
Josep Esteve Ràfols
Manel Massana Vallès
Productor No 013
Manel Massana Vallès
Família Catasús Vilamós
Productor No 003
Pere Catasús Vilamós
Cal Baldiri
Productor No 004
Josep Mª Marcé Casas
Venda productes de la terra
Productors locals
Les Filos
Melmelades i almívars
Set Pots
Melmelades artesanes
Vinyet
Melmelades de raïm
Can Mallofré
Mel
Venda de vi i escumós
Cellers locals
Finca la Font de Jui
Dissabte 12 de juny
Llopart
Dissabte 19 de juny
Albet i Noya
Diumenge 20 de juny
Covides
Dissabte 26 de juny
Sumarroca
Diumenge 27 de juny
Oliver Viticultors
Dissabte 03 de juliol
Finca la Font de Jui
Diumenge 04 de juliol
El Mas Ferrer
Dissabte 10 de juliol
Cava Bertha
Diumenge 11 de juliol
Fèlix Massana Ràfols
Dissabte 17 de juliol
Canals i Casanovas
Diumenge 18 de juliol
Cava Maspujadó
Dissabte 24 de juliol
Cava Guilera
Diumenge 25 de juliol
Carles de Lavern
Dissabte 31 de juliol
Celler Carol Vallès
Diumenge 01 d’agost
Descobreix els cellers i caves de Subirats
Reserves, visites i tastos tot l’any!
Maridatge. Préssec amb cava
Dies: Dissabte i Diumenge, de 10 a 14 hores
Ubicació: Zona de tast del Mercat a la Plaça Subirats de Sant Pau d’Ordal
Donada la situació actual de pandèmia i per evitar els rebrots de la Covid19, aquesta activitat no està programada en l’edició del mercat 2021.
Gastronomia
Temporada gastronòmica del Préssec d’Ordal.
Reserva taula i tasta la gastronomia local amb plats cuinats amb préssec d’Ordal.
Restaurants col·laboradors Subirats:
Restaurant Cal Pere de Maset
Restaurant Cal Xim
Restaurant Mirador de les Caves Restaurant El Racó del Pago
Hotel-Restaurant Sol i Vi
Restaurants col·laboradors Penedès:
Restaurant Cal Ton
Restaurant La Posada
Restaurant Cal Blay Vinticinc
Hotel Fonda Neus
Activitats
Passejades guiades per la Terra del Préssec d’Ordal
Rutes guiades que transcorren entre presseguers, vinya i bosc, on es parla del conreu del presseguer al territori de Subirats, les pràctiques agrícoles associades, les peculiaritats d’aquesta fruita i els motius que la fan tan especial.
Temps de floració a la terra del préssec: dissabte 06 de març i diumenge 07 de març
L’aclarida a la terra del préssec: dissabte 24 d’abril i diumenge 25 d’abril
Passejada en temps de collita: dissabte 29 de maig i 19 de juny.
Reserves: Oficina de Turisme de Subirats Telèfon: 93 899 34 99
Requisits generals passejades guiades: Visites a les 10 i a les 12 hores. Cal reservar prèviament. Les places són limitades, segons ordre d’inscripció i fins un dia abans de l’activitat. Cal dur calçat còmode i aigua.
5€
Preu/persona (inclou guia local)
Passejades per lliure per la Terra del Préssec d’Ordal
Itinerari per lliure per descobrir la terra del Préssec d’Ordal al teu aire.
El préssec d’Ordal en tres tapes i tres vins
A càrrec del celler Albet i Noya
Dies: Diumenges dels mesos de juny i juliol
Reserves: 93 899 48 12 (Cal reserva prèvia)
Visita l’obrador les Filos
A càrrec de Les Filos
Dies: A concretar mesos de juny i juliol
Reserves: 609 14 97 79 (Cal reserva prèvia)
Cull els teus propis préssecs d’Ordal
A càrrec de Vinimundus
Dies: Activitat programada pel diumenge 08 d’agost.
Reserves: 696 930 346 (Cal reserva prèvia)