Maria del Mar Bonet i Manel Camp, aquest dissabte al Festival de Música a les Vinyes

23 Jul Maria del Mar Bonet i Manel Camp, aquest dissabte al Festival de Música a les Vinyes

Maria del Mar Bonet

Aquest dissabte a Torre-ramona (Subirats), a les 10 de la nit, es celebrarà el segon concert del Festival de Música a les Vinyes. Maria del Mar Bonet fusionarà la mediterraneïtat de les seves cançons amb el piano de Manel Camp. Plegats faran un recorregut pels estàndards de jazz i diversos autors catalans. La tessitura de la veu tan personal de la cantant i l’art d’un dels grans del piano converteixen cada concert en una trobada irrepetible.

Manel Camp

Aquest és el motiu que ja s’hagin esgotat les 400 localitats posades a la venda. Serà el primer cop que s’ompli totalment el magnífic escenari del recinte medieval de la Plaça de la Torre i també el primer cop que això passa amb un dia d’antelació a la celebració del concert, d’aquesta manera també s’ha habilitat per primer cop un aparcament addicional a l’habitual de la Confraria. El primer dia del Festival ja va registrar un record d’assistència amb 300 espectadors.  Agraïm a tothom que ha dipositat la seva confiança en aquest nou impuls i aposta per la qualitat al Festival de Música a les Vinyes. Per als que s’han quedat sense entrada, i sense poder tastar la degustació de Caves de Subirats i Préssec d’Ordal que posa punt final a la vetllada, us deixem a continuació amb una de les cançons que ben segur oferirant demà.

El Patronat de Turisme de Subirats organitza el Festival de Música a les Vinyes amb el patrocini d’ACESA i la col.laboració de l’Ajuntament de Subirats, Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Diputació de Barcelona “Cicle d’Estiu Cultural”, Productors de Vi i Cava de Subirats, Associació de Productors del Préssec d’Ordal, Confraria del Cava de Sant Sadurní i Família Bori De Fortuny.