L’Oficina de Turisme de Subirats i els cellers Can Bas Domini Vinícola i Eudald Massana Noya finalitzen el procés per la distinció Biosphere

22 Des L’Oficina de Turisme de Subirats i els cellers Can Bas Domini Vinícola i Eudald Massana Noya finalitzen el procés per la distinció Biosphere

L’Oficina de Turisme de Subirats i els cellers del municipi, Can Bas Domini Vinícola i Eudald Massana Noya han finalitzat el procés per obtenir la implantació del distintiu de compromís per a la sostenibilitat turística Biosphere.

Durant aquest any s’ha seguit un programa basat en l’assistència a formacions, participació en tallers col·lectius i s’ha rebut l’assessorament i acompanyament d’un implantador especialista en el compliment dels requisits del segell Biosphere dins l’empresa.

Per obtenir el segell Biosphere s’ha d’iniciar un procés d’implantació on es valora els serveis prestats, la gestió sostenible, la conservació mediambiental, la protecció cultural, el desenvolupament socioeconòmic i la satisfacció del client, finalment es realitza un pla de millora en l’establiment.

La implantació del distintiu és dins la marca turística Costa de Barcelona i ha sigut impulsat per la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç a través de la certificació de turisme sostenible Biosphere a la província de Barcelona. La gestió i coordinació del projecte a l’Alt Penedès es fa a través del Consorci de Promoció Turística del Penedès.

Des de la Regidoria de Turisme volem animar a més establiments del municipi a fer una aposta ferma per la sostenibilitat com a valor afegit i sol·licitar l’adhesió en pròximes edicions.