Llopart seleccionat per a formar part del nou programa de Turisme de Barcelona

01 abr. Llopart seleccionat per a formar part del nou programa de Turisme de Barcelona

Llopart

Les Caves Llopart han estat seleccionades per formar part del programa Barcelona Premium. Aquest programa de Turisme de Barcelona té com a objectiu posicionar Barcelona com a una destinació de viatges exclusius i experiències úniques, i atraure turisme d´alt poder adquisitiu i cultural. La selecció de les diferents empreses que ofereixen experiències diferenciades l´ha portat a terme un jurat independent format per un grup d´experts en el sector del luxe, els viatges i la ciutat de Barcelona. Dins l´oferta d´aquest programa s’hi troben una gran varietat d´hotels de prestigi internacional, botigues i marques de luxe, els restaurants més exclusius, centres que ofereixen activitats i serveis de salut, i un seleccionat ventall d´opcions culturals, esportives i d´oci. Amb aquest acord, Llopart es posiciona com a celler que aposta fermament per l’enoturisme de qualitat, oferint la oportunitat de conèixer la seva propietat vinícola, les seves instal.lacions i els seus vins i caves a un públic elitista que cerca llocs i vivències singulars amb un màxim nivell d’exigència.

Familia LLopart

Llopart té preparada una àmplia oferta enoturística per aquest 2016 basada en activitats i visites que han estat dissenyades tenint en compte la demanda de les agències de viatges i empreses que busquen oferir un producte selecte i fet a mida per als seus clients. Aprofitant el 8è Congrés Internacional d´Enoturisme (IWINETC) que tindrà lloc els propers dies 5 i 6 d´Abril a Sant Esteve Sesrovires, Barcelona, Llopart té programades dues jornades on els tour operadors i premsa especialitzada en enoturisme assistents al congrés visitaran les instal.lacions i coneixeran de primera mà tota la seva oferta.

Igualment, la família Llopart té obertes les portes de la seva Heretat per a tots els amants de la marca que desitgin entrar en contacte amb les seves vinyes de muntanya, conèixer l´agricultura orgànica i l’elaboració de caves artesanals de llarga criança.

Per a més informació:

[+] Barcelona Premium

[+] Llopart www.llopart.com

Des del Patronat de Turisme de Subirats volem felicitar a tot l’equip de Llopart per aquesta bona noticia i pel seu gran treball i dedicació a l’enoturisme de qualitat. Subirats, Capital de la Vinya!