LLoguer de bicis a l’estació de tren de Lavern

subirats-200

11 gen. LLoguer de bicis a l’estació de tren de Lavern

Subirats ofereix entorns ideals per als amants de la natura, paratges de vinyes i presseguers ideals per practicar-hi el cicloturisme o realitzar passejades en família.

Turisme Subirats ofereix lloguer de bicicletes en la mateixa estació de tren als turistes que arriben al Penedès mitjançant aquest tipus de transport. Amb aquest mitjà de transport es pot gaudir, d’una manera sostenible i respectuosa amb el medi ambient, de l’entorn natural i paisatgístic del Penedès.

L’equipament turístic enoBicingPenedès ofereix servei de lloguer de bicicletes i atenció personalitzada. Es troba a emblemàtica estació de tren Lavern – Subirats, coneguda com Estació Vitivinícola per les vinyes que hi ha als voltants dels edificis turístics. L’estació es va inaugurar com Oficina de Turisme l’any 2001.

Els amants al medi ambient i el cicloturisme poden endinsar-se per caminis i descobrir racons únics del Penedès, podran recórrer quilòmetres en bicicleta i fer l’anada o la tornada en tren. La bicicleta s’incorpora a la mobilitat sostenible que ofereix el tren i dóna continuïtat als turistes i visitants fins a arribar als atractius i recursos turístics finals, com ara els cellers.

L’estació és el punt de sortida i d’arribada de les activitats en bicicleta, experiències d’interès natural, cultural i paisatgístic. El servei de benvinguda i informació als visitants i turistes  es dóna des del nou equipament, i inclou: lloguer de bicicletes elèctriques o convencionals, complements com; cadiretes infantils, casc, mapes o GPS.

Les bicicletes elèctriques us ofereixen la possibilitat de gaudir de rutes tot passejant pels seus camins amb tota la família o amics, sense un excés d’esforç, d’aquesta manera tothom podrà gaudir de l’entorn.

Les bicicletes tenen una autonomia entre uns 30 i 40 km depenent del terreny. Podeu escollir entre diferents rutes que us proposem amb gps o un mapa, i si voleu podeu contractar el servei de guiatge amb l’empresa Bikemotions. També teniu l’opció de llogar les bicicletes per moure’t lliurement.

Disposem de diferents tipus de bicicleta sota petició: Bicicleta de passeig, bicicleta BTT, bicicleta de nen i bicicleta elèctrica. A més s’ofereix cadiretes per a nens fins a 23Kg.

Preus

– Lloguer de bicis elèctriques mig dia: 20 euros/bici
– Lloguer de bicis elèctriques dia sencer: 30 euros/bici

– Lloguer de bicis convencionals mig dia: 10 euros/bici
– Lloguer de bicis convencionals dia sencer: 16 euros/bici

 Més informació i Reserves a través de la nostra pàgina web. Tot això i més, a Subirats, Capital de la Vinya!